Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
voor 4 personen 1,5 kilo rundvlees (bijv.runderlappen) 75 gr. boter 5 grote uien in ringen kastanje champignons 2 bakjes (evr. tomaten in stukjes) 2tot 3[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 220 gr bruine basterdsuiker 50 gr kruidenmix fajita (van b.v. Casa Fiesta®) 2 eetlepels paprikapoeder 2 spareribs (elk met ong.[...]
Bron: allrecipes.nlDe laatste weken van augustus kreeg ik door het druilerige weer zin in winterse gerechten. Erwtensoep bijvoorbeeld, of zuurkoolstamppot. Gelukkig ben ik eigen[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlEen paar maanden geleden is op Facebook een nieuwe groep voor foodbloggers opgericht: Foodbloggers Benelux. En ook hier hebben we een foodblogswap: je kookt[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlEen Vlaamse klassieker : stoofvlees. Ik persoonlijk ben er verzot op en maak het geregeld klaar. De standaard smaakmakers zijn natuurlijk een goed bruin[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beDrie recepten combineren, vanavond het resultaat proeven ... voor 4 personen Ingrediënten (stoofvlees) - 2 kg stoofvlees (ik doe 1 kg varkens en 1 kg runds) -[...]
Bron: tafelkunstjes.blogspot.seDrie recepten combineren, vanavond het resultaat proeven ... voor 4 personen Ingrediënten (stoofvlees) - 2 kg stoofvlees (ik doe 1 kg varkens en 1 kg runds) -[...]
Bron: tafelkunstjes.blogspot.seKonijn met pruimen en bruin bier is pure nostalgie en ook super lekker. Maar toen ik dit recept van konijn met Marokkaanse kruiden tegenkwam, dacht ik meteen,[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beDeze Costine di maiale worden niet gemarineerd met de bekende rode barbecuesaus, maar met een mosterd-honing-soja saus. De varkensribbetjes of spareribs zijn[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 500 gr runderlappen, liefst met een randje vet 200 gr gedroogde pruimen 1 fles pilsner bier (300 ml) 1 eetlepel blokjes mager rookspek 50 gr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr runderlappen, liefst met een randje vet 200 gr gedroogde pruimen 1 fles pilsner bier (300 ml) 1 eetlepel blokjes mager rookspek 50 gr[...]
Bron: smulweb.nl