Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 40 recepten
Het gebeurt niet vaak, maar Meneer kwam met een recept aan. Dít moesten we echt eens maken! Toen hij na een week vroeg waar het toch bleef, besloot ik het voor[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNodig voor 4 personen: 4 kipfilets 4 plakken gerookte ham 1/2 pakje boursin 2 theelepels mosterd sap van een halve citroen peper en zout olijflie en boter[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDeze keer met kuitlappen op advies van @slagervanderzon, 1,5 kg. Die kuitlappen waren mooi ik ben helaas vergeten een foto te maken. Sorry. Vlees ruim van te[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVleesrolletjes, variatie op recept in foodies magazine van september. Ik gebruikte ordinaire schnitzels ipv kalfsoesters en oregano ipv salie. Saltimbocca[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVeel links en rechts gegeten deze dagen maar toch een avondje zelf gekookt. Dit recept komt uit het prachtige kookboek van Dirk Jan Zonneveld, "de Dutchman's[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVoor ongeveer 4 personen. Los 100 gram santen op in een halve liter heet water. Snij 5 ons kipfilet in stukjes en roerbak ze 5 minuten in olie. Neem ze daarna[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl2 gegrilde kipfilets 4 stengels bleekselderij 4 lenteuitjes 50 gram walnoten, grof gehakt 200 gram pitloze blauwe druiven enkele blaadjes sla (krulsla) Snij[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNodig: * 400 gram gehakt * zout en peper * 4 eetlepels gekookte koude rijst * een ei * 3 eetlepels olie * 4 tenen knoflook (fijngesneden) * 1 ui[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlBak een kilo magere runderlapjes in stukken aan in olijfolie, voeg er 4 in grove stukken gesneden rode ui, een gehakt teentje knoflook en een paar in plakjes[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl4 personen: Nodig: * Veel shoarmabroodjes * Pond rundergehakt * Grote ui * IJsbergsla * Rode paprika 1 of 2 * Knoflooksaus (liefst zelfgemaakt) *[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNa het perfecte broodje in deel 1 en een chutney die saus en iets zuurs met elkaar verbindt in deel 2 , houden we nog een onderdeel over. Het vlees. Per[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVarkenshaas is redelijk makkelijk te bereiden en bijna iedereen vindt het nog lekker ook. Bovendien ziet zo’n schaal er mooi uit, dus het is ideaal[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEn deze had u nog van mij te goed na het recept voor Indonesische sperziebonen met tempeh uit het vorige blog. Indonesische kip in ketjapsaus recept als[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlSmakelijke balletjes, maar niet perse heel authentiek. Dille is een bekend kruid in de Indiase keuken, maar je zal het niet zo snel tegen komen in dit soort[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlSmakelijke balletjes, maar niet perse heel authentiek. Dille is een bekend kruid in de Indiase keuken, maar je zal het niet zo snel tegen komen in dit soort[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEn deze had u nog van mij te goed na het recept voor Indonesische sperziebonen met tempeh uit het vorige blog. Indonesische kip in ketjapsaus recept als[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl