Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
voor 2 personen Lam 1 lamsrack, botjes verwijderd en achtergehouden 2 teentjes knoflook, in plakjes 2 takjes rozemarijn, in stukjes gebroken 2 el. honing 25[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 3 eetl. olijfolie 1 theel. balsamico- of rodewijnazijn 4 magere lamsschijven, vetrandjes verwijderd 2 theel. zwarte peperkorrels[...]
Bron: allrecipes.nlBiefstuk 150 tot 200 gr Rode wijn, flinke scheut sjalotje, 1 of een ander ui knoflook, 1 of 2 teentjes kappertjes, 1 eetlepel Balsamico azijn, scheutje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gram runderlappen * 2 eetlepels balsamicoazijn * 3 eetlepels olijfolie * zout * versgemalen peper * 2 theelepels oregano * 200 ml gezeefde[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 2 dikke biefstukken van de haas zout en versgemalen peper naar smaak 1 eetlepel olie 1/2 sjalot, gesneden 4 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlAls we jarig waren mochten we vroeger uitkiezen wat we wilden eten. Ik herinner me dat ik meestal voor paprika's gevuld met gehakt koos. Mijn zus koos vaak[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlDit gerecht staat als voorgerecht in het blad Delicous, maar is ook als hoofdgerecht bij een lekker diner zeer geschikt. Wij hebben dit bij het kerstmenu[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlIngrediënten 800 g aardappels (geschild) 8 sjalotten (gepeld) 400 g kalkoenschnitzels (in repen) 5 eetlepels olijfolie 1 eetlepel gedroogde tijm 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 12 sjalotten (gepeld) 2 el balsamicoazijn 3 el zonnebloemolie 1 tl gedroogde tijm 2 x 2 stuks biefstukken (a 125 g) 500 g tasty tom tomaten[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 el olijfolie 1 tl balsamicoazijn 8 blaadjes salie (fijngehakt) 2 hazenrugfilets (ca. 250 g) 4 plakjes coppa di Parma 1 sjalot (fijngehakt)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 el olijfolie 900 g aardappelpartjes 200 g verse doperwten (koelvers) 350 g haricots verts 4 biefstukken (op kamertemperatuur) 1 sjalot 3[...]
Bron: ah.nlIn de moestuin staan verschillende soorten uien. De namen ben ik al vergeten maar het zijn spierwitte, de bekende gele (vroeg en laat ras), sjalotten en rode[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlDit gerecht staat als voorgerecht in het blad Delicous, maar is ook als hoofdgerecht bij een lekker diner zeer geschikt. Wij hebben dit bij het kerstmenu[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlIn de moestuin staan verschillende soorten uien. De namen ben ik al vergeten maar het zijn spierwitte, de bekende gele (vroeg en laat ras), sjalotten en rode[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl