chinese tomatensoep smulweb | recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | aardbeiensoep met citroensorbetijs | honig ovenschotel provencaal | boerenkool ovenschotel vegetarisch
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vlees zonder druiven bloem

Gevonden 22 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Rundvlees gestoofd in rode wijn

voor 4 personen 1 ui 2 laurierbladeren 6 jeneverbessen 1 kaneelstokje 300 gr. winterwortel 750 gr. runderrollade 1 dl. bouillon 3 el. olijfolie 2 el.[...]

Bron: smulweb.nl

Lekkere Spareribs uit de oven

voor 3 personen 3 sparerib van 500 tot 600 gram. zes dikke uien (twee uien per sparerib) in stukken 5 liter water bouillonblokjes negen dikke teentjes[...]

Bron: smulweb.nl
Varkenshaas met Jeneversaus

Veel links en rechts gegeten deze dagen maar toch een avondje zelf gekookt. Dit recept komt uit het prachtige kookboek van Dirk Jan Zonneveld, "de Dutchman's[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Konijnenstoof

In de Franse Auchan heb ik een konijn gescoord! Een 'lapin entier' gevild en wel, maar met de kop (hoewel zonder oren) er nog aan. De tong van het beest hangt[...]

Bron: mangerie.blogspot.com
Lekkere Spareribs uit de oven

voor 3 personen 3 sparerib van 500 tot 600 gram. zes dikke uien (twee uien per sparerib) in stukken 5 liter water bouillonblokjes negen dikke teentjes[...]

Bron: smulweb.nl
Fazant met Zuurkool

Fazant met Zuurkool Een echte klassieker onder de wildgerechten Nu ben ik zelf niet zo`n grote wild liefhebber Maar dit recept is wel een uitzondering.... Dus[...]

Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nl
Jachtschotel met rode kool

In de streekbox zat deze week rode kool en stoofvlees, dus een recept was snel bedacht. Ik vindt dit heerlijk alleen eten we het bijna nooit, omdat ik het[...]

Bron: judithrecepten.blogspot.nl
Konijn in het zuur

Ingrediënten ½ konijn (ca. 1200 g) zout en versgemalen peper 1 ui 1 winterwortel ½ selderijknol 6 takjes peterselie 1 laurierblad 2 kruidnagels[...]

Bron: ah.nl
Runderstoofvlees met rode wijn

Ingrediënten 2 uien 2 laurierblaadjes (zakje) 5 jeneverbessen 2 el gedroogde rozemarijn 1 kg runderriblap (schaal) 750 ml volle rode wijn (bijv. Chianti)[...]

Bron: ah.nl
Varkenshaas met jenever

Ingrediënten 1½ eetlepel jeneverbessen 2 varkenshaasjes (ca. 600 g) nootmuskaat (versgemalen) peper 5 eetlepels jenever (slijter) 50 g boter of[...]

Bron: ah.nl
Fazant, foie gras, zoete aardappel, gele wortel

Dit receptje is om de een of andere onverklaarbare reden heel lang bij mijn concepten blijven steken. Er waren altijd wel dringender recepten to blog . Maar[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Konijnenstoof

In de Franse Auchan heb ik een konijn gescoord! Een 'lapin entier' gevild en wel, maar met de kop (hoewel zonder oren) er nog aan. De tong van het beest hangt[...]

Bron: mangerie.blogspot.com
Limburgs stoofvlees

voor 4 personen Voor het stoofvlees: 800 gr runderstoofvlees, in blokjes van 2x2 cm 250 ml rode wijn 50 ml azijn 6 laurierblaadjes 6 kruidnagelen 6[...]

Bron: smulweb.nl
Limburgs Zuurvlees

Ingrediënten Porties : 6 800g stoofvlees (runderrib- of sucadelap, maar traditioneel wordt paardenvlees gebruikt) 300 ml rode-wijnazijn 6 laurierblaadjes[...]

Bron: allrecipes.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy