Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten 700 g runderriblappen 50 g boter 5 kleine uien 660 ml bokbier (Guinness of Kasteelbier) 10 kruidnagels 2 blaadjes foelie (gedroogd) 3[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen - 1 kilo witte asperges, - 1.5 liter kookvocht van de schillen, - 50 gram boter, - 50 gram bloem, - 1 bekertje room, - 4 eieren (hardgekookt)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 kipfilets stukje foelie 1 kippenbouillontablet zout, peper 1 limoen of kleine citroen 2 eetlepels peterselie 2 eetlepels boter` ½ dl[...]
Bron: smulweb.nlKipfilet Agnès Sorel De Fransen zijn een eigenzinnig en chauvinistisch volk, dat weten we. En kom ze niet aan hun tradities en 'verworven rechten', want dan[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet begon een paar jaar geleden met een artikel van Sylvia Witteman in de Volkskrant, over de perfecte cafégehaktballen. Malse gehaktballen uit een pannetje[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlvoor 8 personen VOOR DE BOUILLON: 1 kg platte rib 250 gr half om half gehakt (kleine balletjes van gedraaid) 1 mergpijpje 1 hamschijf met schenkel 3 L water 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 4 eetl. bloem flink snufje paprikapoeder en/of foelie zout en peper 4 kipfilets (ca. 125 g per stuk) 50 g amandelschaafsel 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 kg sudderlappen of braadlappen boter of margarine, naar smaak water, zoveel als nodig 1 ui, gesnipperd 1 tomaat, in stukjes 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1,5 liter koud water 250 gr runderpoulet 300 gr runderschenkel 2 theelepels zout 1 ui, in stukken 1 wortel, in plakjes 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen =400 gram gehak =4 Beschuiten gekruimeld, =Zout,peper nootmuskaat, iets foelie of piment Hulpmiddelen Frituurpan of Koekenpan Bereidingswijze[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 kippebouten of kalkoen- of kipfilets * zout * peper * 1 mespunt gemalen foelie * 1/2 theel. kerrie * 2 eetl. bloem * 2 eieren met 1 eetl.[...]
Bron: smulweb.nl