Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten: Tamme eendenborst(en) Chinees 5-kruidenpoeder 100 ml ketjap manis 3 el sojasaus 3 el honing Voor het krokante mengsel: 5 el cashewnootjes 1 rawit[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet is Chinees Nieuwjaar en dat vieren we met de traditionele 'Drie kopjes kip' 三杯 鸡 sān bēi jī Origineel gerecht uit Ningdu in de provincie Jiangxi (zuid[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 1 sjalotje 0.5 rode peper of naar smaak 400 g rundergehakt 1 ei 100 g paneermeel zonnebloemolie 1 teentje knoflook 50 ml water 1 el mosterd 2 el[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk weet zeker dat veel mensen deze zoetzure en klein beetje pikante kip heel lekker vinden. Ingrediënten: 1 kip of kipdelen 1 kleine ui 1 kleine tomaat 2 el[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk weet zeker dat veel mensen deze zoetzure en klein beetje pikante kip heel lekker vinden. Ingrediënten: 1 kip of kipdelen 1 kleine ui 1 kleine tomaat 2 el[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet is Chinees Nieuwjaar en dat vieren we met de traditionele 'Drie kopjes kip' 三杯 鸡 sān bēi jī Origineel gerecht uit Ningdu in de provincie Jiangxi (zuid[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVoor de Taste of the World Iberico buik ribs van Albert Heijn (uit de diepvries) zocht ik een Spaans recept voor deze spareribs van het Iberico varken. Ik[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEerder maakte ik een pikante gewokte uitvoering van de populaire kip cashew . Dit is de gefrituurde versie van het populaire gerecht. Allebei even lekker.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen lekker recept van Janneke Philippi uit haar boek Stoven bij Janneke thuis. ‘Meestal gaan speklapjes bij ons in de koekenpan of op de barbecue.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen lekker borrelhapje of maaltijd met rijst en sugarsnaps Ingrediënten voor 4 pers. 1 eetlepel Thaise rode currypasta of 0.5 theelepel chilipoeder 1 limoen[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet recept stond in Delicious en komt uit de Australische uitgave. Het staat onder het kopje picknick, dus kun je de kip koud eten. Kruidenkip met een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl