Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 438 recepten
Ingrediënten 2 aubergines 1 ui 2 teentjes knoflook 5 eetlepels olijfolie 1 pak zilvervliesrijst (400 g) 1 blik gepelde tomaten 3 eetlepels kappertjes 1[...]
Bron: ah.nlvoor 6 personen 1 eend van 2-2+1/2 kg, van overtollige vet ontdaan en in 3 cm breed stukjes gehakt orgaanvlees van eend, in stukjes gehakt (hart, maag, lever,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 3 middelgrote uien 2 teentjes knoflook 1 takje rozemarijn of 1/2 theelepel gedroogde rozemarijn 600 gram (gemengd) gehakt 1 ei 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1,5 kilo rundvlees (bijv.runderlappen) 75 gr. boter 5 grote uien in ringen kastanje champignons 2 bakjes (evr. tomaten in stukjes) 2tot 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 fijngesneden ui; 2 in plakjes gesneden wortels; 1 eetl. zonnebloemolie; 800 gr. runderstoofvlees in blokjes; 5 fijngesneden[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -1 kg magere runderlappen -1 schoongemaakte en in parten gesneden ui -1 schoongemaakt teentje knoflook -1 in plakjes gesneden worteltje -1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 500 g magere rundvleesreepjes 2 theel. plantaardige olie 1 teen knoflook, uitgeperst ½ rode paprika, in reepjes 100 g[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen TOMATENSAUS: 2 el. olijfolie, 2 tenen knoflook, fijn gehakt, 1 rode ui, fijngehakt, 2 x 400 g. blikken tomaten in blokjes, 250 ml. witte wijn,[...]
Bron: smulweb.nl625 gr aubergines overlangs in plakken van 1,5 cm, zout, 5 ons uitgebeende lamsschouder of bout in even grote stukken, olijfolie, saffraan, 1/2 tl gemalen[...]
Bron: smulweb.nlEend is iets wat wij maar weinig eten, terwijl het toch ontzettend lekker is. In ieder geval was deze tamme eend dat! Het recept komt weer uit de Plusfolder.[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIngrediënten 250 g pandanrijst 2 aardappelen (vastkokend) 3 el rijstolie (fles 500 ml) 300 g biefstuk (in blokjes van 1.5 cm) 3 cm verse gember ((zakje[...]
Bron: ah.nlOp het snijvlak van twee jaargetijden zijn er vele mogelijkheden om een gerecht te bereiden. De volle smaken van de herfst lonken alweer, maar echt afscheid[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comLamsfilet met zoete Aardappelpuree 4 lamsfilets 1500 gram zoete aardappelen (of gewone aardappelen) 500 gram sperziebonen 200 gram kastanjechampignons 1 rode[...]
Bron: thuisindekeuken.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 6 theel. plantaardige olie 2 theel. balsamico 4 stukken kalkoenbiefstuk van ca. 1 cm dik (totaal ca. 500 g) 1 rode ui, in smalle[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Lamsbout met bot (gewicht ca. 1300 gram) - 8 aardappelen - 26 tenen knoflook - 1 takje rozemarijn - 1 takje tijm - boter - peper - zout -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 wild zwijn medaillons (Sligro) 2 el witte suiker 1 steranijs 1 kruidnagel 1 klein stukje gember, in plakjes 1/2 kaneelstok 1/2 zoethout,[...]
Bron: smulweb.nl