Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
voor 8 personen 1 kg varkenskarbonade en varkenslappen (zo de helft van elk) 3 e rijstwijn of droge sherry 3 cm plakjes gember 1 ui, fijn 1 e Sichuan[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen VOOR MARINADE: knoflook, fijn suiker witte peper zout witte rijstazijn rijstwijn of droge sherry lichte sojasaus maïzena olie voor[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 700 g speklappen, elk speklap in vier gesneden (zo 4 cm stukken) 1 e pinda of zonnebloemolie 3 sjalotten, fijn 2 teentjes knoflook, fijn 4 e[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 750 g speklap aan één stuk of anders gewone speklappen 3+1/2 e olie 1 e chilisaus 1 rode peper. fijn 2 e gedroogde Chinese[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g buik speklappen, in stukjes 2 e donkere sojasaus 1 e lichte sojasaus 1/4 t gemalen witte peper 6 middelgroot aardappelen, in stukjes 60[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g buik speklappen, in stukjes 2 e donkere sojasaus 1 e lichte sojasaus 1/4 t gemalen witte peper 6 middelgroot aardappelen, in stukjes 60[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 g speklappen, in 4 cm plakjes gesneden (zo 4 plakjes per speklap) 3 sjalotten, grof gehakt of lente-ui, in stukjes gesneden 3 cm verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 g speklappen, in 4 cm plakjes gesneden (zo 4 plakjes per speklap) 3 sjalotten, grof gehakt of lente-ui, in stukjes gesneden 3 cm verse[...]
Bron: smulweb.nlPas zei iemand tegen mij dat ik vaak spekjes gebruik. Dat klopt ook wel, het is een lekker pittige smaak en spekjes zijn redelijk lang houdbaar in de koelkast.[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIngrediënten 4 stoofpeertjes 1 flesje rodebessensap (250 ml) 50 g suiker 1 kg kruimige aardappels 500 g speklapjes (puur&eerlijk scharrel) 80 g boter 3[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 speklapjes 4 tenen knoflook 1 rode peper 3 el gembersiroop 4 el ketjap manis 2 tl donkerbruine basterdsuiker 1 el zonnebloemolie 1 citroen[...]
Bron: ah.nlBeetje omslachtig, maar wel lekker en heel zacht. Ingrediënten: 600 gr speklap 2 lente-uien 2 plakjes verse gember sojasaus medium sherry of rijstwijn 3 dl[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlGekruid vlees uit de supermarkt of van de slager is eigenlijk allemaal met slechte e-nummers. Schnitzels, satéburgers, kant en klare gehaktballen etc. hoef je[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nl10 minuten voorbereiding en 10 minuten bakken, in 20 minuten op tafel. De Japanse naam is Shogayaki. In plaats van speklapjes kun je dungesneden[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 500 g schouderkarbonade 500 g speklappen 8 ronde sjalotten 4 rode pepers 4 rawits 4 cm gember 2 serehstengels zonnebloemolie 4 djeruk perut 1[...]
Bron: smulweb.nl