Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
voor 4 personen 1 flinke kalkoenfilet 1 flesje Barbar bier 4 zilveruitjes met groen fijngesnipperd 2 teentjes knoflook fijngesnipperd wat vers gesneden[...]
Bron: smulweb.nlSlim koken voor een groot gezelschap Stoofschotels met vlees kunnen makkelijk één of twee dagen vooraf worden gemaakt. De volgende dag smaakt het zelfs beter![...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlBoeuf Bourguignon, ook wel boeuf à la Bourguignonne, is een Frans gerecht op basis van rundvlees gestoofd in rode Bourgogne-wijn, champignons, uitjes, en[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlIngrediënten 500 g gehakt (half-om-half) 50 g boter 1/2 pot zilveruitjes zoetzuur (a 340 g) 100 ml ketchup 2 el donkerbruine basterdsuiker 1 zak gesneden[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 750 g rib-runderlappen 2 uien 250 g winterpeen 3 tenen knoflook 750 ml volle rode wijn 180 g ontbijtspek 70 g tomatenpuree (blikje) 2 takjes[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 konijnenbouten ((van tam konijn)*) 50 g boter 300 ml port ruby (fles 0.75 liter) ½ liter kippenbouillon (van tablet) 3 kruidnagels 2[...]
Bron: ah.nlBoeuf Bourguignon, ook wel boeuf à la Bourguignonne, is een Frans gerecht op basis van rundvlees gestoofd in rode Bourgogne-wijn, champignons, uitjes, en[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlHet was een plantaardige kerst dit jaar! Na de film 'Julie and Julia' leerde ik over de beroemde Franse stoofschotel boeuf bourguignon van Julia Child. Toen ik[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nlvoor 4 personen 750 gram sucade lappen een flesje donker bier half potje zilveruitjes zout laurier ontbijtkoek boter Hulpmiddelen Snijplank braadpan[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 zak kruimige aardappels (1 kg) 25 g boter 4 varkenslappen (400 g) 100 ml appelsap 1 potje zilveruitjes 1 zakje jus (met uitjes) 2 doosjes[...]
Bron: ah.nlIn de Franse Auchan heb ik een konijn gescoord! Een 'lapin entier' gevild en wel, maar met de kop (hoewel zonder oren) er nog aan. De tong van het beest hangt[...]
Bron: mangerie.blogspot.comDe keuken van Johanna vult zich met een heerlijke geur van een lekkere stoofpot. Een Boeuf Bourguignon staat op het vuur. Volgens een recept uit het laatste[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comvoor 4 personen 500 g gehakt half-om-half 50 g boter 1/2 pot zilveruitjes zoetzuur (a 340 g) 100 ml ketchup 2 el donkerbruine basterdsuiker 1 zak gesneden[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg magere riblappen, in blokken 250 gr. zilveruitjes 4 teentjes knoflook, fijn 250 gr. gerookte magere spekreepjes 1 grote winterwortel in[...]
Bron: smulweb.nl4 kipfilets 1 bakje champignons 125 g zilveruitjes 125 g spekreepjes 1 dl bruin bier 2 dl kalfsfond peper en zout boter Hulpmiddelen Aluminiumfolie[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg runderlappen 2 uien 100 g boter peper en zout 300 g knolselderij 300 g prei 200 ml vleesbouillon (van tablet of uit pot) 1 flesje[...]
Bron: smulweb.nlIn de Franse Auchan heb ik een konijn gescoord! Een 'lapin entier' gevild en wel, maar met de kop (hoewel zonder oren) er nog aan. De tong van het beest hangt[...]
Bron: mangerie.blogspot.com