Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Ingrediënten Porties : 4 200 g gare kalkoen 100 g hamblokjes 2 eetl. balsamicoazijn 1 theel. suiker 4 eetl. olijfolie 1 rode ui 100 g waterkers 1 kropsla[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 6 eieren 50ml melk 4 kipfilets 90g bloem 130g fijngehakte pistachenootjes Voor de saus 2 eetlepels gehakte sjalotten 120ml droge[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 1 Rode ui 1 Granaatappel 3 Pastinaak 360 g Vastkokende aardappel 1 Knoflook (teen) 250 g Kalkoenfilet 150 g Cherrytomaten 80 g Mesclun[...]
Bron: smulweb.nlTijdens onze vakantie aten we in een Midden-Oosters restaurant. Nu dacht ik altijd dat Midden-Oosterse gerechten leken op de Mediterrane keuken. Maar het[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIngrediënten 1 fles granaatappelsap (koelvers) 1 hele kip ((1.4 kg), op kamertemperatuur) 100 g boter 1 tl kardemompoeder ½ tl gemalen kaneel 1 tl[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 persmandarijnen (schoongeboend) 240 ml granaatappelsap 20 ml honing 2 tl zonnebloemolie 4 tl venkelzaad 4 parelhoenbouten 4 tenen knoflook[...]
Bron: ah.nlKip met Aardappeltjes, Pruimen en Granaatappelsaus. In dit heerlijke recept van Yotam Ottolenghi word pomegranatemolasse of syrup gebruikt. Verwar de syrup[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlMelissa Clark van de NewYork Times gebruikt granaatappelmelasse (het heeft iets van stroperige balsamicoazijn) om kip mee op te krikken, ze gebruikt ze in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMelissa Clark van de NewYork Times gebruikt granaatappelmelasse (het heeft iets van stroperige balsamicoazijn) om kip mee op te krikken, ze gebruikt ze in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlKip met Aardappeltjes, Pruimen en Granaatappelsaus. In dit heerlijke recept van Yotam Ottolenghi word pomegranatemolasse of syrup gebruikt. Verwar de syrup[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlStoofvlees: altijd weer heerlijk om een dag of wat later uit de pan te kunnen scheppen. Met de tijd wordt het alleen maar lekkerder. Nu we een drukke week[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlIk heb al een tijdje niets meer van de Hairy Bikers gemaakt, dus daar werd het weer eens hoog tijd voor. Het zijn deze Marokkaanse gehaktballetjes in[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlStoofvlees: altijd weer heerlijk om een dag of wat later uit de pan te kunnen scheppen. Met de tijd wordt het alleen maar lekkerder. Nu we een drukke week[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlWe hadden nog een mooi stuk naborst in de vriezer liggen, maar wat te doen met naborst.... Na wat speurwerk op internet en in de boeken kwamen we erachter dat[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlvoor 4 personen 100 gram rettich in reepjes - 100 gram wortel in reepjes - 1 dubbele gerookte kipfilet - 100 gram veldsla - 1 bakje shisso of tuinkers - 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 100 gram rettich in reepjes - 100 gram wortel in reepjes - 1 dubbele gerookte kipfilet - 100 gram veldsla - 1 bakje shisso of tuinkers - 3[...]
Bron: smulweb.nl