chinese tomatensoep smulweb | smulweb pompoentaart | recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | bami met peultjes en speklappen | recept lamsbout honing zonder bot | citroenijs met basilicum
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vlees zonder champagne shiitake

Gevonden 42 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD


Broodje kip & mango

voor 1 personen 1/4 l kippenbouillon van tablet, 125 gram kipfilet, 1 grote maisbol, 1 tl sambal, 2 tl kerriepoeder, zout, peper, 2 el olijfolie, 1 el[...]

Bron: smulweb.nl
Cantonese kip met geroosterde amandelen

voor 4 personen 400 gram kipfilet in blokjes, 2 tl maizena, 1 el water, 1 eiwit losgeklopt, 3 el sojasaus, 300 ml arachide olie, 75 gram ongezouten gepelde[...]

Bron: smulweb.nl
Broodje kip & mango

voor 1 personen 1/4 l kippenbouillon van tablet, 125 gram kipfilet, 1 grote maisbol, 1 tl sambal, 2 tl kerriepoeder, zout, peper, 2 el olijfolie, 1 el[...]

Bron: smulweb.nl
Traditionele sjasliek met a

voor 4 personen 500 gram blokjes rundvlees; 2 rode paprika`s, in blokjes; 2 uien, in kwartjes; 100 gram bacon, in blokjes; Turks brood, in stukken Voor de[...]

Bron: smulweb.nl
Cantonese kip met geroosterde amandelen

voor 4 personen 400 gram kipfilet in blokjes, 2 tl maizena, 1 el water, 1 eiwit losgeklopt, 3 el sojasaus, 300 ml arachide olie, 75 gram ongezouten gepelde[...]

Bron: smulweb.nl
Gegrilde lamskoteletjes met balsamico en oregano

voor 4 personen ? 12 Lamskoteletjes ? 2 eetlepels oregano ? 1 eetlepel balsamicoazijn ? 1 teentje knoflook (geperst) ? 1 eetlepel honing ? 1 theelepel mosterd[...]

Bron: smulweb.nl
BBQ speklapjes in pittig-zoete marinade

4 speklapjes 1 grote ui 2 tenen knoflook 2 el olie zout 1 el tabasco 1 el worcestersaus 3 el honing 1 el azijn 1 blikje tomatenpuree Hulpmiddelen[...]

Bron: smulweb.nl
Varkenshaas met vijgensaus

Ingredienten: - 500 g varkenshaas - zout en peper - roomboter Voor de vijgensaus: - 1 el gezouten roomboter - een kleine rode ui, gehakt - 6 rijpe vijgen, in[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Kip salade geïnspireerd op het Caribisch gebied

Ingrediënten Porties : 4 2 kipfilets 125 ml teriyaki marinadesaus 2 tomaten, ontdaan van de pitten en in kleine stukjes gesneden 75 gr ui, fijngesneden 2[...]

Bron: allrecipes.nl
Wokschotel met shoarma, ananas, peulen en ketjap

voor 4 personen 500 g shoarmavlees 3 el zonnebloemolie ½ rode peper, zonder zaadjes fijngehakt 1 grote winterwortel, geschild en in dunne plakjes 100 g[...]

Bron: smulweb.nl
Traditionele sjasliek met a

voor 4 personen 500 gram blokjes rundvlees; 2 rode paprika`s, in blokjes; 2 uien, in kwartjes; 100 gram bacon, in blokjes; Turks brood, in stukken Voor de[...]

Bron: smulweb.nl
Lamskoteletjes met tomatenjam en mediterrane[...]

Ik had weer eens zin in lamsvlees. De recepten die ik tot nu toe had geprobeerd waren zonder meer erg lekker, maar ook bewerkelijk. Maar dit recept staat in[...]

Bron: receptentesten.blogspot.nl
Lamskoteletten in amandel-mintkorst

voor 4 personen 100 gram kappertjes, citroenschil, 2 tenen knoflook, verse munt blaadjes, geschaafde amandelen, olijfolie, 4 lamskoteletjes, voor de saus: 2[...]

Bron: smulweb.nl
Lamsfilet met rozemarijn/knoflookjus

voor 4 personen 16 groene asperges 8 kleine meiknolletjes 8 courgettes 8 kleine worteltjes 5 ons lamsfilé 3 takjes rozemarijn 4 eetlepels balsamico[...]

Bron: smulweb.nl
Rundvlees met mango uit de wok

Ingrediënten Porties : 4 400 g mager rundvlees, bijvoorbeeld van de lende 3 teentjes knoflook, fijngehakt 1 tl fijne suiker 2 tl sojasaus 1½ el[...]

Bron: allrecipes.nl
Aigamo | Eendenborst op eigen Japans/Chinese[...]

voor 2 personen 1 wortel 150 gram peultjes potje bamboescheuten (225 gram) 125 gram gesneden champignons (kastanje of evt shi take) 1 flinke eendenborst filet[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy