Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 90 recepten
Tandoori Kip 600 g Kipfilet in grove stukken snijden Een paar uur (of een nacht) marineren in 2 flinke eetlepels Patak's tandooripasta vermengd met 1 dl[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 1 kip van ongeveer 2 kg 2 eetlepels olijfolie 25 gr fijngehakte peterselie 25 gr in stukjes gesneden bleekselderij 1 el verkruimelde,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 1 kipfilet 2 stengels bleekselderij handvol druiven 1 appel 150 ml mayonaise 1 à 2 theelepels kerriepoeder handvol pecannoten[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 Een 5,5 kg kalkoen 120 gr boter, verzacht 1 citroen, door de helft gesneden snufje zeezout Voor de jus nek en ingewanden van de[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 60 gr boter 200 gr spek, in blokjes gesneden 4 uien, gehakt 2 kg runderstoofvlees 40 gr witte bloem 1 fles rode wijn uit de[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 450 g rosbief, bij voorkeur doorbakken, zonder vet en in dobbelsteentjes van 1 cm 50 g zongedroogde tomaten in olie, uitgelekt[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 stukken ossenhaas, circa 150 g per stuk, zonder vet ¼ tl extra vergine olijfolie 250 g radijsjes, in dunne plakjes 3[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 el zonnebloemolie 500 g varkensfilet (varkenshaas), zonder vet en in blokjes 8 stengels bleekselderij, in stukken van 5 cm,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 kip, circa 1,7 kg, zonder organen 1 ui, in schijfjes gesneden 1 flink worteltje, grofgesneden 1 stengel bleekselderij,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 el olijfolie, extra vergine 450 g mager lamsgehakt 1 grote ui, fijngesneden 3 worteltjes, fijngesneden 3 stengels[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 300 g bleekselderij 3 e bakolie 100 gr rundergehakt 1+1/2 eetl. Sichuanese chilipeper-tuinbonrnpasta 1+1/2 eetl. fijngehakte gember lichte[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 500 g magere rundvleesreepjes 2 theel. plantaardige olie 1 theel. fijngesneden verse gemberwortel 1 rode paprika, in reepjes 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 el zonnebloemolie 4 varkenslendenstukken of varkenskarbonades, à circa 150 g, zonder vet 1 rode ui, grofgesneden 2 stengels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties: 10 900 gr stoofvlees rund, in blokjes 45 ml zonnebloemolie 4 runderbouillonblokjes 950 ml water 1 theelepel gedroogde rozemarijn 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 eendenborstfilets (350 gr per stuk) 75 gr honing 4 gr gemengde kruiden (kerrie, gember, komijn, koriander, roze peper,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 25 blaadjes verse spinazie (wilde) 1 stengel bleekselderij (in blokjes) 4 kipfilets (Biologisch) 100 g rivierkreeftjes 150 g rijst 75 g[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 100 gr. gezouten pinda′s * 2 eetl. pindakaas * 1 eetl. vloeibare honing * 1/2 theel. sambal oelek * 4 varkensschnitzels van 75 gr. * 50[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kleine ui; 1 stengel bleekselderij; 1 grote appel; 100 gram boter of margarine; 1 theelepel kipkruiden; peper; 3 sneetjes oud wit brood,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 wilde eenden. (twee tamme eenden) voor de fond van eend: wortel, bleekselderij, knolselderij, peterselie, wat jeneverbessen, laurier, thijm.[...]
Bron: smulweb.nlSamen lekker koken op een verder razenddrukke zaterdag vormt een klein rustpuntje op de dag. Helemaal wanneer vooral hij hakt en bakt en ik vooral zit en eet.[...]
Bron: mangerie.blogspot.com