Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 25 recepten
voor 6 personen 1 kg sukadelappen, in 3 cm stukjes (ik had Schotse Hooglander vlees) 70 ml olijfolie 6 grote knoflooktenen, fijn 2 e tomatenpuree genoeg zelf[...]
Bron: smulweb.nlMijn vader kwam vroeger vanwege zijn werk veel bij boerderijen. Zo rond de kerstdagen kreeg hij een joekel van een gans én een kalkoen. Dat was natuurlijk echt[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 1 el olijfolie, extra vergine 450 g mager lamsgehakt 1 grote ui, fijngesneden 3 worteltjes, fijngesneden 3 stengels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 10 450 gr rundergehakt 225 gr varkensgehakt 1 grote ui, versnipperd 1 groene paprika, fijngesneden 2 stengels selderij,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Opbrengst : 4 -6 personen 450 gr runderstoofvlees, in blokjes 3 eetlepels bloem 3 eetlepels boter 1 theelepel zout snufje versgemalen zwarte[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen VULLING VOOR PASTEI: 1 kg bieflappen, in blokjes gesneden 250 g runde niertjes, in blokjes gesneden 1 ui, fijn 1 wortel in blokjes 150 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1+1/2-2 kg lamsbout of lamsschouder braadstuk VOOR MARINADE: (dag vooraf) zout (2+1/2 t) zwarte peper (3/4 t) 2 t mosterdpoeder 2 t[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Een lamsbout van 1+1/2-2 kg VOOR MARINADE: 2 t zout 1+1/2 t mosterdpoeder 10 ml suiker (Afhangende hoe zoet of zuur jij het lust.. elk mens[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 750 gr runder gehakt (niet te mager) - 1 rode paprika - 1 ui - 2 tenen knoflook - snufje kummel (karweizaad) PAS OP NIET TE VEEL! - 1 ei -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen VOOR GEHAKTBALLEN EN JUS: 500 g half om half gehakt 1 e ketjap manis (ABC) 1 t sambal 1/4 t knoflookpoeder 1/2 t uienpoeder 1/2 t[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen Kippen van 600 - 800 g VOOR MARINADE: 100 ml witte azijn 100 ml olie 1+1/2 e Worcestersaus 2 e ui, fijn 2 teentje knoflook, fijn 1 vol t[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen VULLING VOOR PASTEI: 1 kg bieflappen, in blokjes gesneden 250 g runde niertjes, in blokjes gesneden 1 ui, fijn 1 wortel in blokjes 150 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1+1/2-2 kg lamsbout of lamsschouder braadstuk VOOR MARINADE: (dag vooraf) zout (2+1/2 t) zwarte peper (3/4 t) 2 t mosterdpoeder 2 t[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Een lamsbout van 1+1/2-2 kg VOOR MARINADE: 2 t zout 1+1/2 t mosterdpoeder 10 ml suiker (Afhangende hoe zoet of zuur jij het lust.. elk mens[...]
Bron: smulweb.nlDe römertopf van mijn oma.... Enkele weken geleden vertelde mijn collega over een heerlijk recept van lamsbout uit de römertopf. Jaren geleden heb ik zo'n[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl