Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
voor 4 personen 500 g gehakt half-om-half 50 g boter 1/2 pot zilveruitjes zoetzuur (a 340 g) 100 ml ketchup 2 el donkerbruine basterdsuiker 1 zak gesneden[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 g rundergehakt 2 eetlepels ketjap manis 2 eetlepels grove mosterd zout (hoeveelheid naar smaak) 1 theelepel cayennepeper 1 ei 80 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen 1 ui 500 gr rundergehakt 2 knoflook teentjes peterselie (4 etl) 4 eetlepels paneermeel zout, peper 2 etl paprikapoeder 4 etl bloem 3 etl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 niet te dunne speklapjes - peper, zout - sambal naar smaak - 2 eetlepels honing - 3 eetlepels zoete chilisaus - olie voor de schaal[...]
Bron: smulweb.nlHeerlijke kleverige speklappen... Een recept uit Boodschappen. Gebruik hiervoor de tabasco van tip36 , deze bevat per theelepel maar 35 mg natrium![...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlIngrediënten 4 biefstukken (2 schalen a 2 stuks) 13 el olijfolie 1 krop andijvie 1 bakje champignons ((250 g), steeltjes verwijderd) 1 schaal[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 ui 25 g boter 1 ei 500 g half-om-halfgehakt 2 tl nootmuskaat 4 beschuiten 3 el bloem 150 ml lauwwarm water zet alles op mijn lijst Handig[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 eieren 1 bak aardappelpuree (met boter (450 g)) 3 el olijfolie 4 wienerschnitzels (2 schalen a 2 stuks) 1 zak andijvie (400 g) 2 uien[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g gehakt (half-om-half) 50 g boter 1/2 pot zilveruitjes zoetzuur (a 340 g) 100 ml ketchup 2 el donkerbruine basterdsuiker 1 zak gesneden[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zak aardappelen (kilo'tje iets kruimig, geschild) 2 schaaltjes pepersteak (a 2 stuks) 2 el olijfolie 3 rode uien (in dunne halve ringen)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zak panklare andijvie (250 g) 4 eetlepels sladressing knoflook (fles ` 450 ml) 1½ zak aardappelwafeltjes (diepvries 450 g) 4[...]
Bron: ah.nlAndijvie, gewassen hele bladeren Zongedroogde tomaten in olie, fijngehakt of tomatentapenade Olijven fijngehakt Olijfolie Varkenhaas Parmaham Gorgonzola[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlHeerlijke kleverige speklappen... Om je vingers bij af te likken! Ingrediënten: 1 klein blikje tomatenpuree 2 el honing 1 el geraspte gemberwortel 2 el[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlDit recept stond eerder in de Allerhande (nr 1/2008) en de ballen komen uiteraard niet op het bord van de restaurantgast te liggen, maar verschijnen op tafel[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlSinds ik deze gehaktballen in het jaar ??? maakte (de prijs per persoon was € 1,40) is dit men standaard recept. Met half om half gehakt kan het ook. Dat[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl