Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 42 recepten
Ingrediënten 6 el olijfolie 150 g Prosciutto di Parma 80 g pijnboompitten 1 ciabatta 100 g Parmezaanse kaas 2 uien 2 tenen knoflook 175 g boter 15 g[...]
Bron: ah.nlKip en pasta horen bij mij bij de favorieten en als je het in een recept kan combineren is het helemaal perfect. Ik zag het recept bij dagelijkse kost en het[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIngrediënten 8 kalfslapjes 8 plakken parmaham 8 blaadjes salie (bakje à 15 g) 4 el olijfolie 250 ml marsala (zoete dessertwijn, slijter) zet alles op[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g varkenshaas 35 g boter 2 el dijonmosterd 250 g champignons (bakje) 1 teen knoflook 3 el olijfolie 75 g parmaham 275 g bladerdeeg[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g wilde en witte rijst (pak a 500 g) 2 kipfilets (ca. 375 g) 100 g Parmaham (versafdeling) 2 el olie 400 g broccoli 1 ui 1 bakje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 ciabatta (brood) 2 el olijfolie 1/2 teen knoflook 1 pakje Prosciutto di Parma (ham, 75 g) 100 g vijgenconfiture (pot 370 g) 1/2 zakje[...]
Bron: ah.nlVarkenshaas is redelijk makkelijk te bereiden en bijna iedereen vindt het nog lekker ook. Bovendien ziet zo’n schaal er mooi uit, dus het is ideaal[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOssobuco 750 gr Kalfslappen, in blokjes gesneden 100 gr Bleekselderij, klein gesneden 100 gr Wortel, klein gesneden 100 gr Ui, klein gesneden 200 gr Boter 800[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nlTja, het is ondertussen alweer januari. De maand van grote culinaire uitspattingen ligt helaas achter ons. Toch moet ik nog even mijn grote kerstsucces met[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlIngrediënten 4 varkensschnitzels (ongepaneerd) 5 el olijfolie 2 tl gedroogde salie 12 plakjes Parmaham (2 pakjes a 75 g) 2 el zilveruitjes (potje 340 g)[...]
Bron: ah.nlKipfilet gevuld met een zelfgemaakte tapenade en gewikkeld en parmaham. Dat moet wel lekker zijn dacht ik. Een paar weken geleden had ik zelf pesto[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlBij een beef Wellington wordt traditioneel een stuk rundvlees met een mengsel van fijngehakte paddenstoelen verpakt in bladerdeeg en dan in de oven gebakken.[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlvoor 4 personen 4 scharrel- of maïskipfilets 1 tl gedroogde salie, optioneel 8 plakjes rauwe ham (bijvoorbeeld parmaham) 2 el olijfolie 2 tenen knoflook,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 400 gr verse kabeljauw filet 4 plakken parmaham (= prosciutto) 2 citroenen 6 salie blaadjes Vers gemalen zwarte peper Zeezout Olijfolie[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 stuk(s) bladerdeeg 250 gram champignons 1 stuk(s) eigeel 2 stuk(s) fazantenfilet 1 stuk(s) peper zout 5 stuk(s) plakjes parmeham 1[...]
Bron: smulweb.nlVleesrolletjes, variatie op recept in foodies magazine van september. Ik gebruikte ordinaire schnitzels ipv kalfsoesters en oregano ipv salie. Saltimbocca[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten 6 kleine biefstukjes (of ossenhaasjes) (gelijkvormig) versgemalen zwarte peper 1 zakje verse Italiaanse kruidenmix (20 g) 10 el olijfolie 4[...]
Bron: ah.nl