Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 52 recepten
Ingrediënten Porties : 10 30 witte asperges (AA) 1½ el kervel 1½ el bieslook 1½ el peterselie 1½ el basilicum 60 gr wit casinobrood 10 st ½ cm dikke[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 scharrel- of maïskipfilets 1 tl gedroogde salie, optioneel 8 plakjes rauwe ham (bijvoorbeeld parmaham) 2 el olijfolie 2 tenen knoflook,[...]
Bron: smulweb.nlTja, het is ondertussen alweer januari. De maand van grote culinaire uitspattingen ligt helaas achter ons. Toch moet ik nog even mijn grote kerstsucces met[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlKipfilet gevuld met een zelfgemaakte tapenade en gewikkeld en parmaham. Dat moet wel lekker zijn dacht ik. Een paar weken geleden had ik zelf pesto[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIk had bij het recept van zuurkool met zalm en reuzenbonen als eens ontdekt dat zuurkool en vis goed met elkaar combineren. Ook in dit recept van saltimbocca[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlBij een beef Wellington wordt traditioneel een stuk rundvlees met een mengsel van fijngehakte paddenstoelen verpakt in bladerdeeg en dan in de oven gebakken.[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlLand van de uitbundige zon, klepperende castagnetten, melancholieke fado’s en vurig temperament. Van hoogvlaktes en bergketens. De Taag en de Duero. Van[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 4 personen 4 ongepaneerde varkensschnitzels (150 g per stuk) of varkensoesters peper en zout, versgemalen 4 plakken Parmaham, niet te dun gesneden 8[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600g Ossenhaas (1 stuk) 1el Franse Mosterd 100g Parmaham, in dunne plakjes 1 eierdooier (losgeklopt) 25g boter 250g champignons 4 plakjes[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 4 varkensschnitzels (ongepaneerd) 5 el olijfolie 2 tl gedroogde salie 12 plakjes Parmaham (2 pakjes a 75 g) 2 el zilveruitjes (potje 340 g)[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 4 dunne kalfslapjes 8 plakken Parmaham Verse salie Boter Zout en peper Cocktailprikkers Bloem Witte wijn op kamertemperatuur Zak verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 varkenshaasjes, in de lengte gehalveerd en platgeslagen 50 g rauwe ham (Parmaham) 12 hele salieblaadjes 125 ml slagroom 100 g gorgonzola,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 stuk(s) bladerdeeg 250 gram champignons 1 stuk(s) eigeel 2 stuk(s) fazantenfilet 1 stuk(s) peper zout 5 stuk(s) plakjes parmeham 1[...]
Bron: smulweb.nlVleesrolletjes, variatie op recept in foodies magazine van september. Ik gebruikte ordinaire schnitzels ipv kalfsoesters en oregano ipv salie. Saltimbocca[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 2 varkenshaasjes, in de lengte gehalveerd en platgeslagen 50 g rauwe ham (Parmaham) 12 hele salieblaadjes 125 ml slagroom 100 g gorgonzola,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600g Ossenhaas (1 stuk) 1el Franse Mosterd 100g Parmaham, in dunne plakjes 1 eierdooier (losgeklopt) 25g boter 250g champignons 4 plakjes[...]
Bron: smulweb.nlKip en pasta horen bij mij bij de favorieten en als je het in een recept kan combineren is het helemaal perfect. Ik zag het recept bij dagelijkse kost en het[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nl