Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 88 recepten
Ingrediënten Porties : 2 1 ui 1 teentje knoflook 1,5 cm gember (optioneel) 1 rode paprika 1 bakje champignons 1 grote stronk broccoli 2 eetlepels vet[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 500 gram Magere runderlappen of riblappen, in blokjes 50 gram boter of vloeibaar bakproduct 1 eetlepel wok- of arachideolie 4 sjalotjes of 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen ? 4 Haaskarbonades ? 2 bolletjes mozzarellakaasje (a 125 g) ? 30 g boter (of margarine) ? 4 eetlepels tomatentapenade (zongedroogde) ? snufje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr Kipfilet 750 gr Broccoli 1 Blikje champignoncreme soep Unox Creme fraiche Geraspte kaas Paprikapoeder Boter Peper Zout Voorbereiding[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Kalfsentrecotes (150-175 g per stuk) 3 eetl. olijfolie 2 eetl. notenolie zout en versgemalen peper voor de risotto: 3 sjalotjes 1/2 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor het gehakt: 500 gram half om half gehakt of rundergehakt - 1 ei - 2 afgestreken eetlepels paneermeel - nootmuskaat, peper en zout naar[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 1 varkenshaas 1/2 rode paprika 1 eetlepel honing vleeskruiden, peper handje walnoten, in stukjes gehakt boter en olie teentje[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 400 gr rundergehakt 1 kleine ui 2 beschuiten 1 ei zout, peper 1 theelepel paprikapoeder nootmuskaat 1 liter bouillon (van 2 tabletten) 750 gr[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 300 g kalfslever, schoongemaakt 2 grote sinaasappelen 400 g rigatoni, penne of andere pasta 250 g broccoli, in stukken van 2,5[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 400 - 500 gr eendeborstfilet, 2 gele paprika`s, 1 sjalotje, 2 teentjes knoflook, beetje boter, beetje paprikapoeder, verse tijm, olijfolie,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 4 kleine kipfilets (a ca. 125 g) 8 zongedroogde tomaten in olie (potje a 280 g) 1 bolletje mozzarella (kaas) 700 g broccoli 50 g boter 1[...]
Bron: ah.nlHet is weldra Pasen, tijd voor de traditionele lamsbout. Samen met deze lekkere patatjes en het mooie groentemandje zal dit gerecht op zijn paasbest staan op[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be500 gram varkenshaas (in dikke plakken gesneden), 50 gram boter, 2 el kerrie, 4 tl bloem, 2 dl bouillon, 2 dl slagroom, evt. amandelschaafsel Verhit de boter[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com