Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
voor 4 personen 1 kg runderlappen 2 uien 100 g boter peper en zout 300 g knolselderij 300 g prei 200 ml vleesbouillon (van tablet of uit pot) 1 flesje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 tot 1,5 kg varkensvlees - procureur, haaskarbonade of wat er in de aanbieding is. 2 gesnipperde uien 2 el abricozenjam 1/2 flesje bbq -saus[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen SOUVLAKI: 600 g varkenshaas, laurierbladen, marinade: 2 el olijfolie, sap van een halve citroen, 1 el fijngeknipte verse munt, 1/2 el verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen De burgers: 500 gr lamsgehakt of kalkoen 1 uitje gesnipperd 3 el verse peterselie gesnipperd 2 t oregano 1 t komijn (djinten) ¾ t[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen SOUVLAKI: 600 g varkenshaas, laurierbladen, marinade: 2 el olijfolie, sap van een halve citroen, 1 el fijngeknipte verse munt, 1/2 el verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen De burgers: 500 gr lamsgehakt of kalkoen 1 uitje gesnipperd 3 el verse peterselie gesnipperd 2 t oregano 1 t komijn (djinten) ¾ t[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1/4 liter yoghurt 500 gram gehakt half om half 1 ei 3 eetlepels paneermeel zout, peper 3 eetlepels fijngehakte dille (eventueel diepvries) 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 kipfilets (schoongemaakt en in blokjes of reepjes gesneden) 3 el paprikapoeder (edelsuss) 1 el cayennepeper (versgemalen) zeezout 40 gr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 1/2 dl volle yoghurt 2 el mayonaise 1 teentje knoflook, gepeld 3 el fijngehakte dille 2 rode uien, in ringen 2 1/2 el olijfolie traditioneel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gr runderlappen (in blokjes) (versgemalen) peper en zout 50 gr boter 9 dl runderbouillon (van 2 blokjes) 2 el rode wijnazijn 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 2 citroenen - 1 mok couscous - 2 mokken kokend water - (zee)zout - 2 kippenborstfilets - zwarte peper - 1 theelepel piment - gedroogde[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gr runderlappen (in blokjes) (versgemalen) peper en zout 50 gr boter 9 dl runderbouillon (van 2 blokjes) 2 el rode wijnazijn 2[...]
Bron: smulweb.nl