Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 4 recepten
Ingrediënten voor 4 pers. 500 g. speklappen, zonder zwoerd 2 fijngesneden sjalotten sap van 1 citroen 1 fijngesneden teentje knoflook versgemalen peper en zout[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlBoeuf Bourguignon, ook wel boeuf à la Bourguignonne, is een Frans gerecht op basis van rundvlees gestoofd in rode Bourgogne-wijn, champignons, uitjes, en[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlBoeuf Bourguignon, ook wel boeuf à la Bourguignonne, is een Frans gerecht op basis van rundvlees gestoofd in rode Bourgogne-wijn, champignons, uitjes, en[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlvoor 4 personen 2 a 3 dubbele kipfilets - 100 gram romige pate - 1 bosuitje - 100 gram paddestoelen - tijm - eetlepel honing - peper - zout - flesje zwaar[...]
Bron: smulweb.nl