Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 23 recepten
Ingrediënten Porties : 4 1/2 blokje runderbouillon 250 ml kokend water 2 eetlepels maïzena 5 eetlepels ketjap 500 gr entrecote zonder bot, in dunne repen[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 eetlepels plantaardige olie 500 gr entrecote of rumpsteak, diagonaal in dunne repen gesneden 4 eetlepels sinaasappelschil, in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Opbrengst : 1 (350 gr) steak 2 eetlepels zwarte peperkorrels, grof gemalen 350 gr biefstuk of entrecôte zout, naar smaak olie, om in te[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 ribeyes of entrecotes, 2 el olijfolie, Voor de kruidenrub: 1/2 el paprikapoeder 1 thl gemalen komijn(djinten) 1 thl knoflookpoeder, 1/2 thl[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 4 trossen kerstomaatjes - 165 ml extra vergine olijfolie - 4 entrecotes - 1 tl dijonmosterd - 80 ml balsamicoazijn - 175 g rucola - 75 g[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comWeer een heerlijk recept van Jamie Oliver, dit keer uit het boek Jamie in 15 minuten. De rijst moest al 10 minuten koken en daarna 10 minuten rusten, dus de 15[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIngrediënten 3 el olijfolie 2 uien (in ringen) 1 groene paprika (in reepjes) 1 el wittewijnazijn 3 druppels tabasco (flesje 57 ml) 1 entrecote (premium[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 grote ui 2 teentjes knoflook 2 rode pepers 1 stengel sereh 2 cm gemberwortel 15 g cashewnoten (ongezouten) 1 tl ketoembar 1 tl versgemalen[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 250 g biefstuk 1 eetlepel balsamicoazijn 2 bosuitjes (elk in 4 stukken) 1 rode ui (in 8 partjes) 2 theelepels milde paprikapoeder[...]
Bron: ah.nlWeer een heerlijk recept van Jamie Oliver, dit keer uit het boek Jamie in 15 minuten. De rijst moest al 10 minuten koken en daarna 10 minuten rusten, dus de 15[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIngrediënten: 400 gr dikke lende 150 gr kerstomaatjes 8 artisjokjes 1 bosje groene asperges z warte olijven zonder pit tijm 1 teentje knoflook olijfolie[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl'Het maken van de anjovisdressing is een handeling extra, maar is het waard. Vier eetlepels zijn volgens Russell Norman al genoeg. Daar kan je je aan houden,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl'Het maken van de anjovisdressing is een handeling extra, maar is het waard. Vier eetlepels zijn volgens Russell Norman al genoeg. Daar kan je je aan houden,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl