Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 77 recepten
voor 4 personen 4 eetlepels Amoy lichte sojasaus 1½ eetlepel Amoy oestersaus 1 eetlepel Amoy hoisinsaus 2 eetlepels Chinese Shao Xing wijn of medium[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 kg spareribs Voor de marinade: 125 ml ketjap Manis 125 ml ketjap Asin 2 el oestersaus 4 el olijf- of andere olie 4 el tomatenketchup evt.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 350 gram kipfilet, in blokjes 2 eetlepels oestersaus 3½ eetlepel maïzena snuf zout versgemalen zwarte peper 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlgegeten 10 oktober dit lekkere kipgerecht maar weer eens gegeten. nu met oesterzwammen gebakken in boter met Provençaalse kruiden.
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen 1.2 kg rosbief aan een stuk van gelijke dikte zout versgemalen peper 50 g boter 5 sjalotten of 2 kleine uien 250 g oesterzwammen of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 eetlepels Amoy lichte sojasaus 1½ eetlepel Amoy oestersaus 1 eetlepel Amoy hoisinsaus 2 eetlepels Chinese Shao Xing wijn of medium[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 kg spareribs Voor de marinade: 125 ml ketjap Manis 125 ml ketjap Asin 2 el oestersaus 4 el olijf- of andere olie 4 el tomatenketchup evt.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 700 g speklappen, elk speklap in vier gesneden (zo 4 cm stukken) 1 e pinda of zonnebloemolie 3 sjalotten, fijn 2 teentjes knoflook, fijn 4 e[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 kilo varkenrsribjes. 1 rode peper gehalveerd en in reepjes gesneden (mag ook sambal zijn) 250 ml oestersaus flinke scheut[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen Chinees roerbak varkensvlees met verse bamboe 300 g varkens schouderlappen reepjes 3 cm verse gember, in reepjes zout zwarte peper 2 t lichte[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 300 g basmatirijst 3 struikjes Shanghai paksoi (of 1 gewone paksoi) 100 g shii-takepaddestoelen 1 el maizena 5 el zonnebloemolie 1 schaaltje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 8 1 fles Bourgondische rode wijn 330 ml olijfolie 330 ml ketjap 110 ml oestersaus 1 eetlepel knoflook, fijngesneden 1-2 theelepels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 g mager varkensgehakt 4 bosuitjes, versnipperd 1½ theel. groene Thaise currypasta 2 theel. sereh (citroengras) op[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetl. oestersaus 3 eetl. kippen- of groentebouillon 3 eetl. plantaardige olie 1 eetl. zwart mosterdzaad 8 bosuitjes, in[...]
Bron: allrecipes.nlEr zijn weer volop verse cranberries verkrijgbaar, maar in deze saus heb ik cranberrycompote uit een pot gebruikt. Ik kwam die pot tijdens het opruimen van[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 4 personen Voldoende lamsvlees of een bout genoeg voor 4 personen of evt. meer. Hulpmiddelen Braadpan, + oven Voorbereiding Lamsvlees marineren in rode[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1.2 kg rosbief aan een stuk van gelijke dikte zout versgemalen peper 50 g boter 5 sjalotten of 2 kleine uien 250 g oesterzwammen of[...]
Bron: smulweb.nl