chinese tomatensoep smulweb | recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | vistaart jamie oliver | aardbeiensoep met citroensorbetijs | honig ovenschotel provencaal | boerenkool ovenschotel vegetarisch
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vlees zonder paprika entrecote sukade

Gevonden 15 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Kalkoen met rode mole

voor 6 personen 8 peperkorrels; 3 kruidnagels; 1 tl kaneel; 1 el sesamzaadjes; 30 gr ongezouten pinda′s; 2 el rozijnen; 3 chillies (Silvo); 2 kleine[...]

Bron: smulweb.nl

Lamskoteletjes met een saus van rode wijn en[...]

Ingrediënten 1 sjalotje 2 dl rode wijn 1 pot vleesfond (380 ml) 6 takjes tijm 8 lamskoteletjes zout (versgemalen) vier-seizoenen-peper nootmuskaat 1[...]

Bron: ah.nl
Slowcooker chili con carne

voor 6 personen 1 ui in ringen; 1 rode peper (ik gebruikte er 2)grof gesneden; bos verse koriander, stelen fijngehakt; 1 eetl. zonnebloemolie; 800 gr.[...]

Bron: smulweb.nl
Boeuf à la Bourguignonne + tips koken voor[...]

Slim koken voor een groot gezelschap Stoofschotels met vlees kunnen makkelijk één of twee dagen vooraf worden gemaakt. De volgende dag smaakt het zelfs beter![...]

Bron: irenekookt.blogspot.nl
Mexicaans rundvlees

In Mexico wordt cacao ook wel gebruikt in hartige gerechten en vaak in dikke sauzen die uren (in)gekookt worden. Er schijnen oneindig veel varianten te zijn,[...]

Bron: oerspronkelijk.blogspot.nl
Fazant met chocoladesaus

Ingrediënten 1 fazant (ca. 1200 g, poelier) 75 g boter ½ ui ½ rode peper 1½ tomaat 50 g blanke amandelen 1 teen knoflook 25 g rozijnen 1[...]

Bron: ah.nl
Varkenshaas met gekonfijte ui

Ingrediënten 4 rode uien (gepeld en elk in 6 partjes gesneden) 1 eetlepel tijmblaadjes (bakje a 15 gr) 1/2 eetlepel balsamicoazijn (wit) 50 gr boter 8[...]

Bron: ah.nl
Karbonades met warme druiven

Ingrediënten 1 zakje garneeramandelen ((55 g), grofgehakt) 2 x 2 stuks haas- of ribkarbonades 2 el olie 2 tenen knoflook (fijngehakt) 300 g pitloze witte[...]

Bron: ah.nl
Stoofvlees met kasteelbier en pruimen

Een verwarmende herfsstoof Deze stoofschotel wordt gemaakt met kasteelbier. Je hebt verschillende soorten kasteelbier. Ik nam donker kasteelbier met[...]

Bron: irenekookt.blogspot.nl
Konijn volgens mijn over-over grootmoeder.

Ingrediënten Porties : 4 1 konijn, schoongemaakt met kop en lever peper en zout 1 grote ui (of 2 kleinere) 6 theelepels gele kerrie (het liefst van Cross[...]

Bron: allrecipes.nl
Konijn in een heerlijke wildsaus

voor 4 personen 4 konijnenbouten 2 el gekruide bloem (met peper en zout gemengd) 50 gr boter 4 sjalotjes (in ringetjes) 2 teentjes knoflook (in plakjes) 1 el[...]

Bron: smulweb.nl
Beef Wellington

Op eerste kerstdag genoten wij een grandioos kerstdiner bij Tante Kee . Tante Kee is een charmant restaurant aan het water op het idyllische Kaageiland. Je[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Beef Wellington

Op eerste kerstdag genoten wij een grandioos kerstdiner bij Tante Kee . Tante Kee is een charmant restaurant aan het water op het idyllische Kaageiland. Je[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy