Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
voor 4 personen 2 uien 4 konijnenachterbouten peper, zout 300 gr. sjalotjes 2 teentjes knoflook 4 el. olijfolie 5 kruidnagels 2 kaneelstokjes 3[...]
Bron: smulweb.nlIn de streekbox zat deze week rode kool en stoofvlees, dus een recept was snel bedacht. Ik vindt dit heerlijk alleen eten we het bijna nooit, omdat ik het[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIk kreeg van de week eters en ik wou iets traditioneels maken maar ook een beetje vernieuwend zijn. Nu had ik een paar weken eerder een paar schattige[...]
Bron: ikzitop.blogspot.nlIngrediënten 150 g boter 100 g suiker 2 eetlepels verse tijm (blaadjes) 12 kleine uien (gepeld en gehalveerd) 1 pot wildfond (380 ml) 4 x 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten ½ konijn (ca. 1200 g) zout en versgemalen peper 4 uien 2 teentjes knoflook 1 winterwortel ½ bakje kastanjechampignons (a 250 g) 50[...]
Bron: ah.nlVlees laat zich niet zo makkelijk fotograferen, maar geloof mij: het was echt heel lekker. Een rollade is al gauw te groot voor 2 personen, dus we hebben de[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlKonijn uit de Oven met Spruitjes en Aardappeltjes met Rozemarijn Een lekker konijnrecept stond nog niet op mijn bloggie En het word toch veel gegeten.... Ik[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlvoor 6 personen 750 g. runderlappen, in blokjes 2 uien, in ringen 4 tenen knoflook, fijngehakt 1 groenepaprika, in grove stukken 1/2 pakje gezeefde tomaten 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Marinade Per persoon 2 konijnenbouten 1 beker witte azijn(of meer) 1 beker water (of meer) De konijnenbouten moeten onderwater (azijn) staan.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 hertenbiefstukjes, 3 dl port, boter, 2 el honing, zout en peper, kastanjechampignons of een ander soort, 1 ui fijngemaakt Bereidingswijze[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Marinade Per persoon 2 konijnenbouten 1 beker witte azijn(of meer) 1 beker water (of meer) De konijnenbouten moeten onderwater (azijn) staan.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gr runderriblappan (in blokjes) 2 grote uien (gesnipperd) 2 teentjes knoflook (gesnipperd) 1 el paprikapoeder pikant 2 el tomatenpuree 1[...]
Bron: smulweb.nl