Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Deze keer met kuitlappen op advies van @slagervanderzon, 1,5 kg. Die kuitlappen waren mooi ik ben helaas vergeten een foto te maken. Sorry. Vlees ruim van te[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 1 Kip ca 1 1/2 kg in minimaal 8 stukken. 1 kg kleine uitjes ( sjalotjes ). 1 grote ui fijngehakt. 6 teentjes knoflook fijngehakt. 4 sl[...]
Bron: smulweb.nlIk kreeg van de week eters en ik wou iets traditioneels maken maar ook een beetje vernieuwend zijn. Nu had ik een paar weken eerder een paar schattige[...]
Bron: ikzitop.blogspot.nlHet Belgische "hoevekip" klinkt toch veel lekkerder dan het Hollandse "braadkip". Wij lopen dan ook regelmatig de Belgische super uit met een hele kip.[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlHet Belgische "hoevekip" klinkt toch veel lekkerder dan het Hollandse "braadkip". Wij lopen dan ook regelmatig de Belgische super uit met een hele kip.[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlStoofvlees: altijd weer heerlijk om een dag of wat later uit de pan te kunnen scheppen. Met de tijd wordt het alleen maar lekkerder. Nu we een drukke week[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlStoofvlees: altijd weer heerlijk om een dag of wat later uit de pan te kunnen scheppen. Met de tijd wordt het alleen maar lekkerder. Nu we een drukke week[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlvoor 4 personen 500 gram sukadelapjes of riblappen scheutje azijn of rode wijn 2 plakken ontbijtkoek 1 ui mosterd 1 laurierblaadje 3 kruidnagels peper zout[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Boter-of olijfolie om in te bakken, ikzelf gebruikte eendenvet. 3 grote uien, rozemarijn, laurierblad, tijm, mosterd, honing, zout/peper,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr runderlappen, liefst met een randje vet 200 gr gedroogde pruimen 1 fles pilsner bier (300 ml) 1 eetlepel blokjes mager rookspek 50 gr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Een stuk 500-600 gram beetje doorregen varkensvlees,dat bij het braden sappig blijft en als gaar is, in schijfjes gesneden kan worden. Geen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Boter-of olijfolie om in te bakken, ikzelf gebruikte eendenvet. 3 grote uien, rozemarijn, laurierblad, tijm, mosterd, honing, zout/peper,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr runderlappen, liefst met een randje vet 200 gr gedroogde pruimen 1 fles pilsner bier (300 ml) 1 eetlepel blokjes mager rookspek 50 gr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Een stuk 500-600 gram beetje doorregen varkensvlees,dat bij het braden sappig blijft en als gaar is, in schijfjes gesneden kan worden. Geen[...]
Bron: smulweb.nl