vispakketjes op de bbq | worteltaart jamie oliver | linzenschotel | vispakketjes bbq | tomatenchutney ah | worteltaart recept jamie oliver | tomatenchutney | bamisoep | ovenschotels recepten ah
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vlees zonder foelie prei rosbief

Gevonden 103 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD


Romige kip tagliatelle met Marsala wijnsaus

Ingrediënten Porties : 4 4 kipfilets 60 gr bloem 1/4 theelepel paprikapoeder 1/4 theelepel cayennepeper 1 snufje zout en versgemalen zwarte peper 2[...]

Bron: allrecipes.nl
Gewokte kip met gember, paprika en champignons

De oosterse keuken staat bij mij hoog genoteerd op de ranglijst van mijn favoriete gerechten. Niet alleen de Indische keuken, maar ook de Thaise vind ik[...]

Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.com
Aziatische kipfilet met doperwtjes, paprika en[...]

voor 4 personen 350 gram kipfilet 2 tenen knoflook 3 eetlepels sesamolie 1 afgestreken eetlepel maïzena 3 eetlepels lichte sojasaus (Japanse of Chinese)[...]

Bron: smulweb.nl
Pittige spareribs

voor 4 personen 4 eetlepels Amoy lichte sojasaus 1½ eetlepel Amoy oestersaus 1 eetlepel Amoy hoisinsaus 2 eetlepels Chinese Shao Xing wijn of medium[...]

Bron: smulweb.nl
Spareribs, voorgekookt en afgrillen

voor 2 personen 1 kg spareribs Voor de marinade: 125 ml ketjap Manis 125 ml ketjap Asin 2 el oestersaus 4 el olijf- of andere olie 4 el tomatenketchup evt.[...]

Bron: smulweb.nl
Kip in oestersaus

voor 4 personen 2 1/2 eetl. plantaardige olie of wokolie 500 gr kipfilet , in dobbelsteentjes gesneden 4 verse groene lomboks ( spaanse pepers ) , in stukjes[...]

Bron: smulweb.nl
Chinese Spareribs uit de oven

Ingrediënten Porties : 4 2 kilo varkenrsribjes. 1 rode peper gehalveerd en in reepjes gesneden (mag ook sambal zijn) 250 ml oestersaus flinke scheut[...]

Bron: allrecipes.nl
2 x Chinees roerbak varkensvlees

voor 6 personen Chinees roerbak varkensvlees met verse bamboe 300 g varkens schouderlappen reepjes 3 cm verse gember, in reepjes zout zwarte peper 2 t lichte[...]

Bron: smulweb.nl
Chinese 5 kruiden speklappen

voor 6 personen 700 g speklappen, elk speklap in vier gesneden (zo 4 cm stukken) 1 e pinda of zonnebloemolie 3 sjalotten, fijn 2 teentjes knoflook, fijn 4 e[...]

Bron: smulweb.nl
Runderfilet met sjalottenboter van de barbecue

Ingrediënten Porties : 8 1 fles Bourgondische rode wijn 330 ml olijfolie 330 ml ketjap 110 ml oestersaus 1 eetlepel knoflook, fijngesneden 1-2 theelepels[...]

Bron: allrecipes.nl
Varkensfilet in zwartepepersaus

Ingrediënten Opbrengst: 4 - 6 Marinade 1/2 eetlepel suiker 1 theelepel zout 1/2 eetlepel lichte sojasaus of 1 eetlepel donkere sojasaus 1-2 eetlepels[...]

Bron: allrecipes.nl
Thaise gehaktballetjes met paksoi

Ingrediënten Porties : 4 500 g mager varkensgehakt 4 bosuitjes, versnipperd 1½ theel. groene Thaise currypasta 2 theel. sereh (citroengras) op[...]

Bron: allrecipes.nl
Kalkoen met peultjes en maïs

Ingrediënten Porties : 4 1 eetl. oestersaus 3 eetl. kippen- of groentebouillon 3 eetl. plantaardige olie 1 eetl. zwart mosterdzaad 8 bosuitjes, in[...]

Bron: allrecipes.nl
Kalkoenfilet met cranberry portsaus

Er zijn weer volop verse cranberries verkrijgbaar, maar in deze saus heb ik cranberrycompote uit een pot gebruikt. Ik kwam die pot tijdens het opruimen van[...]

Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com
lamsvlees op grootmoeder toverachtige wijze

voor 4 personen Voldoende lamsvlees of een bout genoeg voor 4 personen of evt. meer. Hulpmiddelen Braadpan, + oven Voorbereiding Lamsvlees marineren in rode[...]

Bron: smulweb.nl
Kipfilet met zoet-zure saus (2)

Een recept zonder foto, dat komt niet zo vaak voor op mijn blog. Er is een simpele verklaring voor: ik was weer eens verschillende dingen tegelijk aan het[...]

Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy