Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 41 recepten
Ingrediënten Porties : 10 30 witte asperges (AA) 1½ el kervel 1½ el bieslook 1½ el peterselie 1½ el basilicum 60 gr wit casinobrood 10 st ½ cm dikke[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 600g Ossenhaas (1 stuk) 1el Franse Mosterd 100g Parmaham, in dunne plakjes 1 eierdooier (losgeklopt) 25g boter 250g champignons 4 plakjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 varkenshaasjes, in de lengte gehalveerd en platgeslagen 50 g rauwe ham (Parmaham) 12 hele salieblaadjes 125 ml slagroom 100 g gorgonzola,[...]
Bron: smulweb.nlHet voorgerecht tijdens mijn stressvrije etentje van afgelopen weekend bestond uit een – o, wat een gemak - anti-pastischotel. Daarop huisgemaakte[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 4 personen 4 stuk(s) bladerdeeg 250 gram champignons 1 stuk(s) eigeel 2 stuk(s) fazantenfilet 1 stuk(s) peper zout 5 stuk(s) plakjes parmeham 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 varkenshaasjes, in de lengte gehalveerd en platgeslagen 50 g rauwe ham (Parmaham) 12 hele salieblaadjes 125 ml slagroom 100 g gorgonzola,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600g Ossenhaas (1 stuk) 1el Franse Mosterd 100g Parmaham, in dunne plakjes 1 eierdooier (losgeklopt) 25g boter 250g champignons 4 plakjes[...]
Bron: smulweb.nlLand van de uitbundige zon, klepperende castagnetten, melancholieke fado’s en vurig temperament. Van hoogvlaktes en bergketens. De Taag en de Duero. Van[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comBij een beef Wellington wordt traditioneel een stuk rundvlees met een mengsel van fijngehakte paddenstoelen verpakt in bladerdeeg en dan in de oven gebakken.[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlKipfilet gevuld met een zelfgemaakte tapenade en gewikkeld en parmaham. Dat moet wel lekker zijn dacht ik. Een paar weken geleden had ik zelf pesto[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlTja, het is ondertussen alweer januari. De maand van grote culinaire uitspattingen ligt helaas achter ons. Toch moet ik nog even mijn grote kerstsucces met[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlOssobuco 750 gr Kalfslappen, in blokjes gesneden 100 gr Bleekselderij, klein gesneden 100 gr Wortel, klein gesneden 100 gr Ui, klein gesneden 200 gr Boter 800[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nlLand van de uitbundige zon, klepperende castagnetten, melancholieke fado’s en vurig temperament. Van hoogvlaktes en bergketens. De Taag en de Duero. Van[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comHet voorgerecht tijdens mijn stressvrije etentje van afgelopen weekend bestond uit een – o, wat een gemak - anti-pastischotel. Daarop huisgemaakte[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comVarkenshaas is redelijk makkelijk te bereiden en bijna iedereen vindt het nog lekker ook. Bovendien ziet zo’n schaal er mooi uit, dus het is ideaal[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten 1 ciabatta (brood) 2 el olijfolie 1/2 teen knoflook 1 pakje Prosciutto di Parma (ham, 75 g) 100 g vijgenconfiture (pot 370 g) 1/2 zakje[...]
Bron: ah.nl