Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
Een lekker mals stukje vlees daar zeg ik geen neen tegen. Toen ik het nieuwe magazine van Delhaize in handen kreeg, begon ik dan ook spontaan te watertanden[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bevoor 4 personen =4 Tomaten,= 1 Ui, =3 Knoflookteentjes, =700 gr.suddervlees (rund) =3 el Bloem,= 3 el kummel- zaadjes,=zout,zwarte peper =3 el olijfolie, =1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 3 el olijfolie 115g magere spekblokjes 1kg doorregen runderlappen, in blokjes van 4cm 1 grote ui, gesnipperd 2 (of meer) winterwortels, in[...]
Bron: smulweb.nlBoeuf Bourguignon, ook wel boeuf à la Bourguignonne, is een Frans gerecht op basis van rundvlees gestoofd in rode Bourgogne-wijn, champignons, uitjes, en[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlDeze runderstoofschotel wordt traditioneel gemaakt in een speciale aardewerken stoofpan, een daube. Bij gebrek hieraan is een gietijzeren cocotte een voor de[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beBoeuf Bourguignon, ook wel boeuf à la Bourguignonne, is een Frans gerecht op basis van rundvlees gestoofd in rode Bourgogne-wijn, champignons, uitjes, en[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlDeze runderstoofschotel wordt traditioneel gemaakt in een speciale aardewerken stoofpan, een daube. Bij gebrek hieraan is een gietijzeren cocotte een voor de[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beHet is al eind maart maar nog zo extreem koud dat we trek hadden in een verwarmend stoofpotje. Ik maak dat altijd in de crockpot, die staat dan de hele middag[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlvoor 4 personen 750 gr Lamsnek, 4 middelgrote uien, 4 middelgrote wortelen, 4 meiknolletjes, 8 kleine aardappelen, 2 teentjes knoflook, 6 dl lamsbouillon, 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 g dikke magere runderlappen 2 uien 250 g worteltjes 5 takjes peterselie 3 takjes tijm 2 laurierblaadjes 100 g stukjes vetspek zout, peper[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 100 gr boter * 1 kg doorregen runderlappen in grove stukken * zout en versgemalen peper * 125 gr blokjes gerookt spek * 250 gr sjalotten[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Bouquet garni jeneverbessen: 1 koffielepel boter: 10 gram wortelen: 2 zout sjalotten: 200 gram olie: 5 cl parelhoen: 1 peper witte druiven:[...]
Bron: smulweb.nl