kippenragout jamie oliver | aspergesoep jamie oliver | citroentaart recept jamie oliver | receta vispotje | zuurkool ovenschotel met fruit | bananenbrood broodbakmachine | recept citroentaart jamie oliver
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vlees zonder peper ricotta paprika

Gevonden 34 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Lamskoteletjes met piri-piri

Ingrediënten 2 teentjes knoflook 12 lamskoteletjes (600 g) 3 laurierblaadjes zout 2 gedroogde chilipepertjes (chillie) 2 dl rode wijn 1 eetlepel boter 1[...]

Bron: ah.nl

Couscous met lamsvlees uit Gabes

voor 6 personen 1,2 kg lamsschouder 300 g tomaten 200 g gekookte kikkererwten 400 g winterpeen 150 g selderijstengel 400 g courgette 400 g aubergine 1-2 l[...]

Bron: smulweb.nl
Draadjesvlees met champignons en ui in jus

Ingrediënten Porties : 4 400 gr runderlappen (mager) 1 ui (in ringen ) 150 gr kastanje champignon (in plakjes) 1 dl rode wijn 1 dl bouillon 1 el[...]

Bron: allrecipes.nl
Rib Eye Steak in rode wijn en champignonsaus

Ingrediënten Porties : 2 2 rib eye steaks handvol champignons, gesneden kruiden klont boter 1/2 glas rode wijn Bereidingswijze Voorbereiding: 5 min[...]

Bron: allrecipes.nl
Italiaanse lamsstoofpot met bonen

(Recipe in English? please scroll down.) Als je nou praat over een eenvoudige doch voedzame maaltijd, dan praat je eigenlijk over eten dat niet is opgedoft[...]

Bron: notitievanlien.blogspot.com
Karbonades in ketchup en ketjap

Simpel, maar erg lekker. Ideaal voor etentjes! 4 schouderkarbonades, 2 uien, 300 ml tomatenketchup, 1 dl ketjap manis, 1 dl droge rode wijn, 2 tl gedroogde[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Boeuf bourguignon

voor 4 personen 750 gram riblappen (in stukken van 2x2 cm) 2 uien (in ringen) 250 gram winterpeen (in plakjes) 3 tenen knoflook (in plakjes) 750 milliliter[...]

Bron: smulweb.nl
Boeuf bourguignon

voor 4 personen 750 gram riblappen (in stukken van 2x2 cm) 2 uien (in ringen) 250 gram winterpeen (in plakjes) 3 tenen knoflook (in plakjes) 750 milliliter[...]

Bron: smulweb.nl
Karbonades met 17e eeuwse salie-uiensaus

Om half zeven ben ik 's avonds thuis van mijn werk. Om zeven uur komt er iemand eten. Dat is een half uur voor hoofdgerecht plus liflafjes. En omdat de gast[...]

Bron: mangerie.blogspot.com
Boeuf Bourgignon

Boeuf Bourgignon is Frans voor rund bereid in rode wijn, bij voorkeur een wijn uit de Bourgogne-streek, waar dit gerecht vandaan komt. Vroeger was het[...]

Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nl
Jachtschotel met rode kool

In de streekbox zat deze week rode kool en stoofvlees, dus een recept was snel bedacht. Ik vindt dit heerlijk alleen eten we het bijna nooit, omdat ik het[...]

Bron: judithrecepten.blogspot.nl
Runderstoofvlees met rode wijn

Ingrediënten 2 uien 2 laurierblaadjes (zakje) 5 jeneverbessen 2 el gedroogde rozemarijn 1 kg runderriblap (schaal) 750 ml volle rode wijn (bijv. Chianti)[...]

Bron: ah.nl
Italiaans draadjesvlees

Ingrediënten 500 g sucadelappen 300 ml rode wijn (Soepele, ronde Italiaanse rode wijn) 2 uien 3 tenen knoflook 2 takjes rozemarijn 4 el olijfolie 125 g[...]

Bron: ah.nl
Boeuf Bourguignon

Ingrediënten 900 g riblappen (of runderlappen) 25 g boter ½ duobakje magere spekreepjes 1 runderschenkel met been 2 uien (fijngesnipperd) ½[...]

Bron: ah.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy