Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 34 recepten
Ingrediënten 2 teentjes knoflook 12 lamskoteletjes (600 g) 3 laurierblaadjes zout 2 gedroogde chilipepertjes (chillie) 2 dl rode wijn 1 eetlepel boter 1[...]
Bron: ah.nlvoor 6 personen 1,2 kg lamsschouder 300 g tomaten 200 g gekookte kikkererwten 400 g winterpeen 150 g selderijstengel 400 g courgette 400 g aubergine 1-2 l[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 400 gr runderlappen (mager) 1 ui (in ringen ) 150 gr kastanje champignon (in plakjes) 1 dl rode wijn 1 dl bouillon 1 el[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 2 rib eye steaks handvol champignons, gesneden kruiden klont boter 1/2 glas rode wijn Bereidingswijze Voorbereiding: 5 min[...]
Bron: allrecipes.nl(Recipe in English? please scroll down.) Als je nou praat over een eenvoudige doch voedzame maaltijd, dan praat je eigenlijk over eten dat niet is opgedoft[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comSimpel, maar erg lekker. Ideaal voor etentjes! 4 schouderkarbonades, 2 uien, 300 ml tomatenketchup, 1 dl ketjap manis, 1 dl droge rode wijn, 2 tl gedroogde[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen 750 gram riblappen (in stukken van 2x2 cm) 2 uien (in ringen) 250 gram winterpeen (in plakjes) 3 tenen knoflook (in plakjes) 750 milliliter[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gram riblappen (in stukken van 2x2 cm) 2 uien (in ringen) 250 gram winterpeen (in plakjes) 3 tenen knoflook (in plakjes) 750 milliliter[...]
Bron: smulweb.nlOm half zeven ben ik 's avonds thuis van mijn werk. Om zeven uur komt er iemand eten. Dat is een half uur voor hoofdgerecht plus liflafjes. En omdat de gast[...]
Bron: mangerie.blogspot.comBoeuf Bourgignon is Frans voor rund bereid in rode wijn, bij voorkeur een wijn uit de Bourgogne-streek, waar dit gerecht vandaan komt. Vroeger was het[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlIn de streekbox zat deze week rode kool en stoofvlees, dus een recept was snel bedacht. Ik vindt dit heerlijk alleen eten we het bijna nooit, omdat ik het[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIngrediënten 2 uien 2 laurierblaadjes (zakje) 5 jeneverbessen 2 el gedroogde rozemarijn 1 kg runderriblap (schaal) 750 ml volle rode wijn (bijv. Chianti)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g sucadelappen 300 ml rode wijn (Soepele, ronde Italiaanse rode wijn) 2 uien 3 tenen knoflook 2 takjes rozemarijn 4 el olijfolie 125 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 900 g riblappen (of runderlappen) 25 g boter ½ duobakje magere spekreepjes 1 runderschenkel met been 2 uien (fijngesnipperd) ½[...]
Bron: ah.nl