Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 27 recepten
voor 2 personen - 1 eetlepel korianderzaad - 1 eetlepel komijnzaad - 4 sjalotjes, in dunne plakjes - 1 teentje knoflook, in dunne plakjes - 1 bosje koriander[...]
Bron: smulweb.nlA girl called Jack heeft dit type burgers beroemd gemaakt. Niet vanwege culinaire overwegingen, maar omdat ze liet zien hoe ze als jonge alleenstaande moeder[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlOh my ... wat houd ik toch van zoete aardappel. Het staat voor mij gelijk aan comfort en maakt het daarom ultiem comfort food . Meestal rooster ik ze in de[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlVan het weekend heb ik een lekkere curry gemaakt. In het weekend heb ik de tijd dus dan neem ik het er ook van en sta ik wat langer in de keuken. Het resultaat[...]
Bron: ikzitop.blogspot.nlHet plan was om een recept uit te proberen uit het nieuwe Jamie magazine. Maar op de een of andere manier vind ik het vaak vreselijk moeilijk om gewoon een[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlKeftédes, het is echt niet de eerste keer dat ik deze gehaktballetjes op tafel tover. Een eerste maal heb ik ze gemaakt als onderdeel van de aperitiefhapjes[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beIngrediënten voor 4 pers. 500 g. speklappen, zonder zwoerd 2 fijngesneden sjalotten sap van 1 citroen 1 fijngesneden teentje knoflook versgemalen peper en zout[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 200 gram lamsgehakt, 200 gram rundergehakt, 2 sjalotjes, geraspt, 2 tenen knoflook, 1 tl. kaneelpoeder, 2 tl. koriander, halve tl.[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 500 g riblappen 3 sjalotjes 2 teentjes knoflook 2 rode pepers 25 g macadamianoten 4 el olie 2 tl ketoembar 1 tl djinten (gemalen komijn) 4[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 500 gram Magere runderlappen of riblappen, in blokjes 50 gram boter of vloeibaar bakproduct 1 eetlepel wok- of arachideolie 4 sjalotjes of 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen - 1 eetlepel korianderzaad - 1 eetlepel komijnzaad - 4 sjalotjes, in dunne plakjes - 1 teentje knoflook, in dunne plakjes - 1 bosje koriander[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 3 eetl. olijfolie 1 theel. balsamico- of rodewijnazijn 4 magere lamsschijven, vetrandjes verwijderd 2 theel. zwarte peperkorrels[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 200 gram lamsgehakt, 200 gram rundergehakt, 2 sjalotjes, geraspt, 2 tenen knoflook, 1 tl. kaneelpoeder, 2 tl. koriander, halve tl.[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 8 eetlepels olijfolie 2 sjalotten (fijngesneden) 2 schaaltjes lamsstooflapjes ((a 300 g), in grove dobbelstenen) 1 theelepel gemalen komijn[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 2 eendenborstfilets (350 gr per stuk) 75 gr honing 4 gr gemengde kruiden (kerrie, gember, komijn, koriander, roze peper,[...]
Bron: allrecipes.nlDit is een sinds jaren beproefd recept, vandaag heb ik het voor het eerst in de slowcooker gemaakt. Deze milde curry is geïnspireerd op de Indiase keuken, en[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlDe onbekende ingrediënten die bij het recept van de worstjes op de blog van de plantaardige keuken genoemd werden heb ik inmiddels in huis. Zocht ik bij[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nl