Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
Hoi allemaal! Gisteravond at ik veeeeeel te luxe. Maar ik had eindelijk weer geld op m'n rekening, na een week in armoede hahaha. En dus besloot ik dat, super[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlDag kinders! Gisteravond heb ik erg lekker gegeten. Toch wel een beetje luxe, of nouja, echt niet ordinair, maar wél vrij simpel. Maar je moet wel net alle[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlIngrediënten voor 4 personen: 4 Ierse biefstukken versgemalen zwarte peper 5 eetlepels olijfolie 1 ui, gesnipperd 2 stengels bleekselderij, geschild en[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlDit is toch wel een super fancy schmancy recept wat ik vandaag met jullie ga delen! ........Tromgeroffel........ Bron foto: taste.com.au Een van mijn absolute[...]
Bron: miss-eekma.blogspot.nlIngrediënten 2 schalen premium biefstukken (Ã 2 stuks, op kamertemperatuur) 6 el olijfolie 2 takjes rozemarijn 3 tenen knoflook 1 citroen 40 g rucola[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g farfalle (pasta, zak 500 g) 50 g boter 2 tenen knoflook (fijngesneden) 1 schaal biefstukpuntjes ((300 g), op kamertemperatuur) 3[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g vastkokende aardappelen 1 knolselderij 2 tenen knoflook 125 ml slagroom 100 g gruyère 4 hertenbiefstukken (dit product is alleen[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 schalen premium biefstuk ((a 2 stuks), op kamertemperatuur) 50 g boter 1 zakje rucola (40 g, biologisch) 3 el olijfolie extra vierge 1 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 el pesto rosso (duopak 2 x 90 g) 40 g boter (op kamertemperatuur) 1 el pijnboompitten 1 biefstuk (op kamertemperatuur) ½ el olijfolie[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 biefstukken (op kamertemperatuur) 6 el olijfolie 2 takjes rozemarijn 3 tenen knoflook 1 citroen (schoongeboend) 40 g rucola 50 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 800 g vastkokende aardappelen (schoongeboend) 2 sneetjes witbrood (zonder korst) 1/2 bakje tijm ((a 15 g), alleen de blaadjes) 6 el[...]
Bron: ah.nlSous vide koken (vacuümgaren) is het bereiden van in plastic gevacumeerd voedsel in een waterbad van constante temperatuur. Voordeel van deze bereiding is dat[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIngrediënten voor 2 st: 300 gr biefstuk met de hand gehakt 1 el kappers, uitgelekt en gehakt 2 sjalotten, fijngehakt 2 el platte peterselie, fijn gehakt 1 el[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl