Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
voor 4 personen =4 Tomaten,= 1 Ui, =3 Knoflookteentjes, =700 gr.suddervlees (rund) =3 el Bloem,= 3 el kummel- zaadjes,=zout,zwarte peper =3 el olijfolie, =1[...]
Bron: smulweb.nlBoeuf Bourguignon, ook wel boeuf à la Bourguignonne, is een Frans gerecht op basis van rundvlees gestoofd in rode Bourgogne-wijn, champignons, uitjes, en[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlvoor 4 personen 750 g dikke magere runderlappen 2 uien 250 g worteltjes 5 takjes peterselie 3 takjes tijm 2 laurierblaadjes 100 g stukjes vetspek zout, peper[...]
Bron: smulweb.nl2 uien 8 kruidnagels 3 wortelen 2 reepjes sinaasappelschil 1 stengel bleekselderij 1 theelepel jeneverbessen bouquet garni 1 fles rode wijn 2 lepels olijfolie[...]
Bron: smulweb.nl2 kg rundvlees 1 l rode wijn 3 uien bouquet garni sinaasappelschil knoflook 6 peperkorrels 3 kruidnagels kaneel 2 lepels olijfolie 1 kg zwoerd 350 g[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 12 sjalotjes of kleine uien 1½ el olijfolie met knoflooksmaak 50 g dunne plakjes bakbacon 12 (kastanje)champignons 4[...]
Bron: allrecipes.nlHet is al eind maart maar nog zo extreem koud dat we trek hadden in een verwarmend stoofpotje. Ik maak dat altijd in de crockpot, die staat dan de hele middag[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlDeze runderstoofschotel wordt traditioneel gemaakt in een speciale aardewerken stoofpan, een daube. Bij gebrek hieraan is een gietijzeren cocotte een voor de[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beDeze runderstoofschotel wordt traditioneel gemaakt in een speciale aardewerken stoofpan, een daube. Bij gebrek hieraan is een gietijzeren cocotte een voor de[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beBenodigdheden: 500 gr. rundvlees 2 grote uien 1 bakje champignons 1 grote winterwortel 2 eetlepels olijfolie 2 eetlepels witte tarwebloem 1 kl. blikje[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlBoeuf Bourguignon, ook wel boeuf à la Bourguignonne, is een Frans gerecht op basis van rundvlees gestoofd in rode Bourgogne-wijn, champignons, uitjes, en[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlvoor 4 personen 750 gram riblappen (in stukken van 2x2 cm) 2 uien (in ringen) 250 gram winterpeen (in plakjes) 3 tenen knoflook (in plakjes) 750 milliliter[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gram riblappen (in stukken van 2x2 cm) 2 uien (in ringen) 250 gram winterpeen (in plakjes) 3 tenen knoflook (in plakjes) 750 milliliter[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 3 el olijfolie 115g magere spekblokjes 1kg doorregen runderlappen, in blokjes van 4cm 1 grote ui, gesnipperd 2 (of meer) winterwortels, in[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 60 gr boter 200 gr spek, in blokjes gesneden 4 uien, gehakt 2 kg runderstoofvlees 40 gr witte bloem 1 fles rode wijn uit de[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 kg sukadevlees 3 tenen knoflook 1 middelgrote ui 1 winterpeen 1 selderiesteel 1 bos peterselie 4 takjes tijm 3 laurierblaadjes[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen * 100 gr boter * 1 kg doorregen runderlappen in grove stukken * zout en versgemalen peper * 125 gr blokjes gerookt spek * 250 gr sjalotten[...]
Bron: smulweb.nl