Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 25 recepten
voor 4 personen =4 Tomaten,= 1 Ui, =3 Knoflookteentjes, =700 gr.suddervlees (rund) =3 el Bloem,= 3 el kummel- zaadjes,=zout,zwarte peper =3 el olijfolie, =1[...]
Bron: smulweb.nlGoodevening! Gisteravond heb ik samen met Bas echt vet lekker gegeten. Wij vonden Pinksteren een reden voor een feestmaal en naar mijn mening is het ultieme[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlIngrediënten: ½ kg gehaktballetjes* (shortcut: een zak Ikea balletjes) ½ kg zoete aardappelen (bataat) 1 kg tomaten of een groot blik tomaten en een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlSlim koken voor een groot gezelschap Stoofschotels met vlees kunnen makkelijk één of twee dagen vooraf worden gemaakt. De volgende dag smaakt het zelfs beter![...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlBoeuf Bourguignon, ook wel boeuf à la Bourguignonne, is een Frans gerecht op basis van rundvlees gestoofd in rode Bourgogne-wijn, champignons, uitjes, en[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlHet is half twee 's nachts, een mooie tijd om een receptje te tikken! Ja, waar een rustige nachtdienst al wel niet goed voor is. Althans, een rustig begin. Ik[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlBoeuf Bourgignon is Frans voor rund bereid in rode wijn, bij voorkeur een wijn uit de Bourgogne-streek, waar dit gerecht vandaan komt. Vroeger was het[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlUitdagingen. Daar hou ik van. Op àlle vlak. Sportief verleg ik al eens mijn grenzen (marathons lopen, de Mont Ventoux opfietsen,...) én ook in de keuken ga ik[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten 1 kg aardappelen (iets kruimig) 50 g boter 1 schaal kalfssaucijzen (4 stuks) 1 bakje champignons ((250 g), in kwarten) 2 tl gedroogde tijm 1[...]
Bron: ah.nlBoeuf Bourguignon, ook wel boeuf à la Bourguignonne, is een Frans gerecht op basis van rundvlees gestoofd in rode Bourgogne-wijn, champignons, uitjes, en[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlHet Foodblog Event van deze maand wordt ingevuld door Joy of Food met als thema ‘vakantiegerechten’. Tja, dat moet in huize Marsepein haast wel[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNiets is lekkerder op zo'n winterdag ; stoofvlees met kroketjes. Het brengt ons ook in de kerstsfeer.. Een beetje voorbereiding kan nooit kwaad. Ook geeft zo'n[...]
Bron: life-is-sweet83.blogspot.beIn Belgenland is er vorig jaar een verkiezing geweest van 'de Belgische Klassieker in de Keuken', Op d'n televisie bij Jeroen Meus in het programma Dagelijkse[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nl