Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 485 recepten
Dit is een van mijn favoriete slanke gerechten. Maar sowieso is wokken heel smaakvol en bovenal gemakkelijk. Belangrijk is dat het vlees genoeg tijd krijgt om[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.com500 gram lamsgehakt, 42.5 koftekruiden van Knorr uit een zakje, 1 theeglas water, 2 el olijfolie,voor de saus; 2 tenen knoflook, 2 rode uien, 2 puntpaprika`s,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 el zonnebloemolie 1 grote ui, in schijfjes gesneden 450 g mager runderstoofvlees, in blokjes gesneden 250 g jonge worteltjes[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen -1 kg magere runderlappen -1 schoongemaakte en in parten gesneden ui -1 schoongemaakt teentje knoflook -1 in plakjes gesneden worteltje -1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 500 gr runderstoofvlees in stukjes 5 eetlepels witte bloem 2 theelepels Hongaarse paprikapoeder 1 rode paprika (in stukjes[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 750 g varkensrollade * 100 g boter of vloeibaar bakproduct * 2 rode uien, in smalle partjes * 1 winterwortel, in blokjes * 1 eetl. rozemarijn[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 50 g boter 2 maal 2 rundervinken 2 maal 500 gr hutspotgroenten (voorgesneden, ui/wortel) 2 zakjes aardappelpuree à la minute (pak a 3[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 3 eetlepels olijfolie, apart te verwerken 1 kg lamsvlees, in stukjes 2 tl paprikapoeder 1/4 tl komijnpoeder 1/2 tl gemalen[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 200 g half om half gehakt 2 EL verse koriander, fijngesneden 1 zout en peper 1 EL maïzena 1 rode paprika 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 250 gr runderstoofvlees in stukken 3 eetlepels olijfolie 2 stukken (7 cm) verse gember, geschild en gehakt 3 teentjes knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 3 eetl. honing 3 eetl. citroensap 3 eetl. zoutarme sojasaus 2 tenen knoflook, uitgeperst 1 theel. olijfolie 4 kleine courgettes,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 wilde eenden. (twee tamme eenden) voor de fond van eend: wortel, bleekselderij, knolselderij, peterselie, wat jeneverbessen, laurier, thijm.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor het gehakt: 500 gram half om half gehakt of rundergehakt - 1 ei - 2 afgestreken eetlepels paneermeel - nootmuskaat, peper en zout naar[...]
Bron: smulweb.nl