Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Ingrediënten: ca.1 kilo kalkoen- of kipdrumsticks Marinade: 2 ingelegde citroenen (Turkse winkel) sap van 1/2 citroen 2 knoflooktenen, uit de knijper of vijzel[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: Tamme eendenborst(en) Chinees 5-kruidenpoeder 100 ml ketjap manis 3 el sojasaus 3 el honing Voor het krokante mengsel: 5 el cashewnootjes 1 rawit[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 4 schouderkarbonades olie honing marinade: 1 lente-ui of stukje prei 1 knoflookteen 1 Spaanse peper sojasaus 2 el kippenbouillon Shaoxing[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 2 personen: 1 eendenborst (Magret de canard) van 400 g Marinade: 1 theelepel vijf kruiden poeder 1 eetlepel lichte sojasaus 1 eetlepel honing[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVandaag de burger-op-chic van topkok Frank Huson vam het Amstel Hotel gemaakt, uit de Allerhande. Ingrediënten: 3 el olijfolie 2 sjalotten, gesnipperd 6 takjes[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 700 gr biefstuk of malse steak Voor de marinade: 4 tenen knoflook, gehakt 1 rawit of stukje chilipeper 2 el sojasaus 1 el vers limoensap 2 à 3 el[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen eenvoudig recept voor de kerst, gelezen op DolceVia: " Een zeer simpel recept met een korte bereidingstijd en heel veel karakter. Ideaal voor het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVoor de Taste of the World Iberico buik ribs van Albert Heijn (uit de diepvries) zocht ik een Spaans recept voor deze spareribs van het Iberico varken. Ik[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDeze Costine di maiale worden niet gemarineerd met de bekende rode barbecuesaus, maar met een mosterd-honing-soja saus. De varkensribbetjes of spareribs zijn[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlKweeperen liggen nu volop bij de ‘Turkse’ winkels. Dat herinnerde mij aan dit gerecht dat ik ooit op Kreta at. Ingrediënten voor 6 personen: 1 kg[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe culturele mix van La Réunion, een eiland en Frans overzees departement in Afrika ten oosten van Madagaskar in de Indische oceaan, is terug te vinden in de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlNiet zo heel lang geleden moest ik voor 'nduja, een pittige smeerbare worst, naar Calabrië, waar wij, mijn zus en ik, het voor het eerst ontdekten. Een soort[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEntrecosto no forno – Portugese spareribs uit de oven "Hoewel de meeste mensen denken dat je spareribs van de barbecue moet eten is het hier in Portugal[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl