Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 8 recepten
Ingrediënten 250 g magere spekreepjes 800 g runderriblappen 4 el bloem 250 g winterpeen 5 stengels bleekselderij 600 g uien 375 ml tawny port 2[...]
Bron: ah.nlHet is toch nog geen winter! De stoofpot van vandaag doet misschien wat winters aan….. en dat met de mooie dagen die voor ons liggen! Maar we glijden zo[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlvoor 4 personen 1 kilo sucade of runderriblappen 4 uien 150 gr shiitake (of kastanjechampignons) 2 winterwortels 3 teentjes knoflook 2 steranijs 2 el Shaoxing[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo sucade of runderriblappen 4 uien 150 gr shiitake (of kastanjechampignons) 2 winterwortels 3 teentjes knoflook 2 steranijs 2 el Shaoxing[...]
Bron: smulweb.nlHerfst en winter zijn de ideale jaargetijden voor stevige stoofpotjes. In de zomer en lente maken we wel eens lichtere (vaak Oosterse) stoofpotjes, maar zodra[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frCinematologisch loop ik altijd dramatisch achter. Dus terwijl elke foodblogger al vorig jaar met dit recept op de proppen kwam, in navolging van de foodie-film[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlZuurvlees (Zoervleis) Een puur Limburgs streekgerecht. De naam komt van het marineren van het vlees in azijn. Voor zuurvlees werd vroeger meestal paardenvlees[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlEr gaat niks boven een heerlijke stoofschotel. Dit keer een Caribische runderstoofschotel met bakbanaan. Je moet er wel even de tijd voor nemen, maar dan heb[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nl