Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
voor 6 personen Plm. 1200 gr. entrecôte aan één stuk of ander stuk mooi rundvlees met een beetje vet er aan - 100 gram wortel - 100 gram[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 el koolzaadolie 6 blaadjes salie 2 eendenborsten (kamertemperatuur) 40 g rucola 2 el truffelmayonaise (koelvers) 50 g groene[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 8 teentjes knoflook 3 eetlepels rode wijn 1 pot vleesfond 2 French lamsracks zout peper 2 eetlepel olijfolie 2 eetlepels boter of margarine[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 4 stukjes ossenhaas ( 4x100 gram ) 1 pompoen 1 bosje groene asperges 1 bos bospeen 2 plakjes roggebrood 1 zwarte truffel viooltjes ([...]
Bron: smulweb.nlJaren geleden kocht ik in Tsjechie een gehaktmolen waarmee ik wilde plannen had. Ik zou voortaan alleen nog maar mijn eigen gehakt draaien en ik zou[...]
Bron: duizenden1dag.blogspot.nlDit gerecht staat als voorgerecht in het blad Delicous, maar is ook als hoofdgerecht bij een lekker diner zeer geschikt. Wij hebben dit bij het kerstmenu[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlSommige mensen hebben iets tegen varkensvlees. Als je het in de supermarkt haalt kan ik dat wel begrijpen, want die varkens zijn met van alles en nog wat[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlDit recept komt van Lorraine Pascale. Toen ik het voor het eerst zag wou ik het al maken, maar ik had nooit de juiste gelegenheid. Nu met ons 3-gangendinertje[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIngrediënten 2 sneetjes oud witbrood 30 g verse peterselie 3 tenen knoflook 4 el olijfolie met truffelaroma 750 g kalfsfricandeau 500 g groene asperges[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 125 g boter met zeezout (op kamertemperatuur) 80 g truffel-paddenstoelentapenade 700 g ossenhaas (op kamertemperatuur) 1 tl zeezout 4 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 parelhoen (op kamertemperatuur, alleen online te bestellen) kerstspecial 100 g gezouten boter (op kamertemperatuur) 80 g[...]
Bron: ah.nlJe bent een foodblogger of je bent 't niet... Ik ben dus gisteren voor de derde dag op rij naar de Rollende Keukens geweest en heb daar weer verrukkelijk[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlDit gerecht staat als voorgerecht in het blad Delicous, maar is ook als hoofdgerecht bij een lekker diner zeer geschikt. Wij hebben dit bij het kerstmenu[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlOp eerste kerstdag genoten wij een grandioos kerstdiner bij Tante Kee . Tante Kee is een charmant restaurant aan het water op het idyllische Kaageiland. Je[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 2 jonge fazanten, 4 sjalotten in plakjes, 2 takken tijm, 2 eetlepels calvados, 2 eetlepels gehakte verse tijm, 4 tenen knoflook, 15 g boter, 1[...]
Bron: smulweb.nlOp eerste kerstdag genoten wij een grandioos kerstdiner bij Tante Kee . Tante Kee is een charmant restaurant aan het water op het idyllische Kaageiland. Je[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl