Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 76 recepten
Ik ga op vakantie en neem mee… Nou nemen we al een heleboelmee wanneer we in de zomer gaan kamperen, maar wanneer we op wintersport gaan, nemen we nòg[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlIngrediënten Porties : 6 4 eetlepels boter 675 gr lendebiefstuk, in dunne plakken 1 ui, fijngesneden 2 pakjes (200 ml) zure room Bereidingswijze[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen ? 1/2 papaja ? 1 rode peper ? 5 g verse koriander (zakje a 20 g) ? 1 limoen ? 2 eetlepels Japanse sojasaus ? 1/4 eetlepel sesamolie ? 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 hele ossenhaas á ca. 1200-1400 gram zonder zilvervlies 200 ml zure room 3 eetlepels Dijon mostrerd 2 eetlepels mierikswortel 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen 1 hele ossenhaas van circa 1300 gram, zonder zilvervlies 2 theelepels grof zeezout 60 gram ongezouten boter 4 sjalotjes, gesnipperd 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 Ierse biefstukken sap en rasp van 1 sinaasappel versgemalen zwarte peper 5 eetlepels olijfolie 1 ui, gesnipperd 300 g risottorijst 750 ml[...]
Bron: smulweb.nlHoi hoi! Afgelopen zaterdag was het weer tijd voor een kerstmaal. Ik had onwijs veel zin in biefstuk, maar had geen geld meer op m'n rekening. Of nouja, nog[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlHallo allen! Gisteravond at ik niet thuis en daarom blogde ik niet. Samen met lieve collega's hebben we de vrijdagmiddagborrel van kantoor, verplaatst naar een[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlEen snelle manier om een varkenshaasje te bereiden, met als resultaat heerlijke kleine botermalse biefstukjes. Net zo zacht als een varkenstournedos, maar een[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlSlim koken voor een groot gezelschap Stoofschotels met vlees kunnen makkelijk één of twee dagen vooraf worden gemaakt. De volgende dag smaakt het zelfs beter![...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlHet bramenseizoen is aangebroken. Het is even uitkijken voor de stekelige takken van de struik, maar de opbrengst is geweldig. Heerlijk groot en zoet zijn ze[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlBij een beef Wellington wordt traditioneel een stuk rundvlees met een mengsel van fijngehakte paddenstoelen verpakt in bladerdeeg en dan in de oven gebakken.[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIk moet iets bekennen: ik kan geen biefstuk bakken. Ik heb het al vaak geprobeerd. De ene keer is de buitenkant lekker, maar de binnenkant nog veel te rood. De[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlAls we jarig waren mochten we vroeger uitkiezen wat we wilden eten. Ik herinner me dat ik meestal voor paprika's gevuld met gehakt koos. Mijn zus koos vaak[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nl