Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Het lijkt zoveel werk voor een soepje, dat in Vietnam als ontbijt gegeten wordt. Maar het valt reuze mee en het is een heerlijke soep. Terecht wereldberoemd.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk heb al eerder geschreven over de nieuwste trend, de keuken uit Peru. Het eerste recept was lomo saltado , roergebakken biefstuk. Het is een vrijwel[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlLomo saltado uit Peru Moestuin. Alle hedendaagse kookboeken gaan uit van de seizoenen en zelfs van de eigen moestuin. Zonder moestuin lijk je bijna niet meer[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk had nog kangoeroevlees in de diepvries, uit het Lidl diepvrieskerstassortiment. Dit recept kan je natuurlijk ook met elk andere biefstuk of filet maken.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl'Een Wagyu ( Japans : 和牛, wagyū ) is een van oorsprong Japans runderras , dat bekend is wegens het zeer exclusieve en smaakvolle rundvlees . De prijs van een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe Grill&Steak afdeling van AH XL heeft Maminha vlees uit Brazilië. Je kan het stoven, braden, in de snelkookpan bereiden of bakken. De Nederlandse naam[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlTopkoks Gordon Ramsay, Robert Kranenburg, Ron Blaauw, ze doen allemaal in hamburgers. Dus waarom wij niet. Ein bisschen Schadenfreude zullen ze wel hebben,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen snel en lekker recept voor een biefstukje: Ingrediënten voor 4 pers.: 450 gr mager rundvlees 160 gr stevige vleestomaat 120 gr rode ui verse rode peper[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 400 gr dikke lende 150 gr kerstomaatjes 8 artisjokjes 1 bosje groene asperges z warte olijven zonder pit tijm 1 teentje knoflook olijfolie[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen traditioneel Amerikaans recept. Alleen gebruiken ze daar vast veel grotere steaks Ingrediënten:voor 4 personen 4 biefstukken van ca. 100[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVandaag de burger-op-chic van topkok Frank Huson vam het Amstel Hotel gemaakt, uit de Allerhande. Ingrediënten: 3 el olijfolie 2 sjalotten, gesnipperd 6 takjes[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVanavond een restje Thai soup van gisteren gegeten, dus daarbij moest iets Thais gemaakt worden. Het recept uit het kleine CADAC boekje genomen en beetje[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl'Het maken van de anjovisdressing is een handeling extra, maar is het waard. Vier eetlepels zijn volgens Russell Norman al genoeg. Daar kan je je aan houden,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl