Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten Porties : 2 350 gr half om half gehakt zout, peper, gehaktkruiden, naar smaak olijfolie 300 gr bloemkool, in roosjes 300 gr gemengde[...]
Bron: allrecipes.nl5 eetlepels gewone mayonaise 4 eetlepels normale ketchup 2 eetlepels piccalilly ( Dit maakt de saus fris ) (Een ingelegd mengsel van met name augurken,[...]
Bron: smulweb.nlIk had nog kangoeroevlees in de diepvries, uit het Lidl diepvrieskerstassortiment. Dit recept kan je natuurlijk ook met elk andere biefstuk of filet maken.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlUitdagingen. Daar hou ik van. Op àlle vlak. Sportief verleg ik al eens mijn grenzen (marathons lopen, de Mont Ventoux opfietsen,...) én ook in de keuken ga ik[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIn Mexico wordt cacao ook wel gebruikt in hartige gerechten en vaak in dikke sauzen die uren (in)gekookt worden. Er schijnen oneindig veel varianten te zijn,[...]
Bron: oerspronkelijk.blogspot.nlIngrediënten 800 g vastkokende aardappelen (schoongeboend) 2 sneetjes witbrood (zonder korst) 1/2 bakje tijm ((a 15 g), alleen de blaadjes) 6 el[...]
Bron: ah.nlDe basis van dit recept vond ik op Smulweb en is door mij wat veranderd en aangepast. Het resultaat was ongelooflijk lekker. Pas op je vingers want je eet ze[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlvoor 2 personen 2 Biefstukken vloeibare margarine 150 gram bloemkool 150 gram broccoli 1 grote uit handje vol champignons teentje knoflook zout peper kneepje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 1 eierdooier - 1 eetlepel maisolie of andere olie - 250 gr. patentbloem - 1-2 theelepels zout - 2 eiwitten - 2 druppels citroensap - 500 gr.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 Biefstukken vloeibare margarine 150 gram bloemkool 150 gram broccoli 1 grote uit handje vol champignons teentje knoflook zout peper kneepje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen In principe is de bereiding van dit gerecht hetelfde als het gerecht zoervleis (zoetzuur stoofvlees). Het enige verschil is dat bij dit recept[...]
Bron: smulweb.nl