Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Ingrediënten Porties : 6 650 gr biefstuk of entrecote Voor de saus 50 gr boter 1 sjalot, fijn gesnipperd 4 portobello champignons, in plakjes 375 ml rode[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 1 kg Ossehaas bij voorkeur het middenstuk 10 plakken prosciutto 500 gram kastanje champignons 2 sjalotjes gesnipperd 1 takje verse tijm 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kg Ossehaas bij voorkeur het middenstuk 10 plakken prosciutto 500 gram kastanje champignons 2 sjalotjes gesnipperd 1 takje verse tijm 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlSlim koken voor een groot gezelschap Stoofschotels met vlees kunnen makkelijk één of twee dagen vooraf worden gemaakt. De volgende dag smaakt het zelfs beter![...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlVandaag is het onze trouwdag, dus wat uitgebreider gekookt dan op een normale woensdag. We begonnen met een bietentaartje , vervolgens deze biefstuk en als[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlBoeuf Bourguignon, ook wel boeuf à la Bourguignonne, is een Frans gerecht op basis van rundvlees gestoofd in rode Bourgogne-wijn, champignons, uitjes, en[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlBoeuf Bourguignon, ook wel boeuf à la Bourguignonne, is een Frans gerecht op basis van rundvlees gestoofd in rode Bourgogne-wijn, champignons, uitjes, en[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlCinematologisch loop ik altijd dramatisch achter. Dus terwijl elke foodblogger al vorig jaar met dit recept op de proppen kwam, in navolging van de foodie-film[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 500 gr.rosbief a la minute = 2 trostomaten = 1/2 groene paprika = 1/2 rode paprika = 1/2 rode peper = 1 avocado = 1/2 limoen = 1 el witte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo ossenhaas, schoon 250 gram shi itake (125 gram voor de risotto) 250 gram oesterzwammen (125 gram voor de risotto) 3 sjalotjes 3 pakjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo ossenhaas, schoon 250 gram shi itake (125 gram voor de risotto) 250 gram oesterzwammen (125 gram voor de risotto) 3 sjalotjes 3 pakjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram runderbiefstuk, in reepjes gesneden. 400 gram druiven, blikje gepelde, gehalveerd. 3 sjalotjes, gesnipperd. zout en witte peper uit[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram runderbiefstuk, in reepjes gesneden. 400 gram druiven, blikje gepelde, gehalveerd. 3 sjalotjes, gesnipperd. zout en witte peper uit[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram runderbiefstuk, in reepjes gesneden. 400 gram druiven, blikje gepelde, gehalveerd. 3 sjalotjes, gesnipperd. zout en witte peper uit[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram runderbiefstuk, in reepjes gesneden- 400 gram druiven, blikje gepelde, gehalveerd - 3 sjalotjes, gesnipperd - zout en witte peper uit[...]
Bron: smulweb.nl