Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
voor 4 personen 700 g runderpoulet 1 ui, in stukken 150 ml witte wijnazijn 2 laurierblaadjes 2 kruidnageltjes 5 stronkjes witlof 50 g bruine basterdsuiker 100[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 700 g runderpoulet 1 ui, in stukken 150 ml witte wijnazijn 2 laurierblaadjes 2 kruidnageltjes 5 stronkjes witlof 50 g bruine basterdsuiker 100[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 gr runderpoulet, 4 uien fijngesnipperd, 1 eetl ketjap, 3 laurierblaadjes, 4 kruidnagels, 1 eetl stroop, ? kopje azijn, 1 kopje water,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 pond runderpoulet (of kalkoenfilet) 3 à 4 dikke uien 2 à 3 laurierbladeren ¼ l azijn ½ l water 2 el stroop 1 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram runderpoulet, ongeveer 5 dikke uien,kopje azijn, laurierblaadjes(5), kruidnagel(6) zout/ peper, bouillon van rundertablet, flinke[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 500 gr. mager runderpoulet 2 grote uiten 5 laurierbladen 5 kruidnagelen groot kopje water groot kopje azijn appelstroop/ontbijtkoek bindmiddel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 pond runderpoulet, normale azijn, 2 uien, laurierblad, spaanse peper kruiden, suiker, margarine Hulpmiddelen Geen Voorbereiding 1e dag:[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 gr runderpoulet, 4 uien fijngesnipperd, 1 eetl ketjap, 3 laurierblaadjes, 4 kruidnagels, 1 eetl stroop, ? kopje azijn, 1 kopje water,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 pond runderpoulet (of kalkoenfilet) 3 à 4 dikke uien 2 à 3 laurierbladeren ¼ l azijn ½ l water 2 el stroop 1 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram runderpoulet, ongeveer 5 dikke uien,kopje azijn, laurierblaadjes(5), kruidnagel(6) zout/ peper, bouillon van rundertablet, flinke[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 500 gr. mager runderpoulet 2 grote uiten 5 laurierbladen 5 kruidnagelen groot kopje water groot kopje azijn appelstroop/ontbijtkoek bindmiddel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen In principe is de bereiding van dit gerecht hetelfde als het gerecht zoervleis (zoetzuur stoofvlees). Het enige verschil is dat bij dit recept[...]
Bron: smulweb.nl