Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
voor 4 personen =4 Tomaten,= 1 Ui, =3 Knoflookteentjes, =700 gr.suddervlees (rund) =3 el Bloem,= 3 el kummel- zaadjes,=zout,zwarte peper =3 el olijfolie, =1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 uien 2 teentjes knoflook 1 ei 500 gr rundergehakt (of 250 gr rund en 250 gr lam of 250 gr varkensgehakt) zout peper 3[...]
Bron: allrecipes.nlSlim koken voor een groot gezelschap Stoofschotels met vlees kunnen makkelijk één of twee dagen vooraf worden gemaakt. De volgende dag smaakt het zelfs beter![...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlBoeuf Bourguignon, ook wel boeuf à la Bourguignonne, is een Frans gerecht op basis van rundvlees gestoofd in rode Bourgogne-wijn, champignons, uitjes, en[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlHet is half twee 's nachts, een mooie tijd om een receptje te tikken! Ja, waar een rustige nachtdienst al wel niet goed voor is. Althans, een rustig begin. Ik[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlBoeuf Bourgignon is Frans voor rund bereid in rode wijn, bij voorkeur een wijn uit de Bourgogne-streek, waar dit gerecht vandaan komt. Vroeger was het[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlDe vers vleesafdeling van AH XL heeft Maminha vlees uit Brazilië. Je kan het stoven, braden, in de snelkookpan bereiden of bakken. De Nederlandse naam blijkt[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlBoeuf Bourguignon, ook wel boeuf à la Bourguignonne, is een Frans gerecht op basis van rundvlees gestoofd in rode Bourgogne-wijn, champignons, uitjes, en[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlDe Grill&Steak afdeling van AH XL heeft Maminha vlees uit Brazilië. Je kan het stoven, braden, in de snelkookpan bereiden of bakken. De Nederlandse naam[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet Foodblog Event van deze maand wordt ingevuld door Joy of Food met als thema ‘vakantiegerechten’. Tja, dat moet in huize Marsepein haast wel[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNiets is lekkerder op zo'n winterdag ; stoofvlees met kroketjes. Het brengt ons ook in de kerstsfeer.. Een beetje voorbereiding kan nooit kwaad. Ook geeft zo'n[...]
Bron: life-is-sweet83.blogspot.beIngrediënten Porties : 4 1 kg stoofvlees van rund 1 fles bruin bier 1 snee brood besmeerd met mosterd 2 uien 2 takjes tijm 2 laurierblaadjes 1 el azijn[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen =12 Kleine tomaten. =1 tl Tijmblaadjes, =6 el Olijfolie, =2 Grote uien in brede ringen. =1 el Bloem = 4 Biefstukken, =25 gram Boter, =2 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg rund- of paardestoofvlees (′riblappen′) - 2 uien - 2 el bloem - 70 gram boter - 1/2 l geuzebier - 2 suikerklontjes - 2 el[...]
Bron: smulweb.nl