Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
Ingrediënten Porties : 6 1 tl olijfolie, extra vergine 1 kg biefstuk van de rug, circa 7,5 cm dik, zonder vet 2 grote uien, fijngesneden 1 stengel[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 1 kg Ossehaas bij voorkeur het middenstuk 10 plakken prosciutto 500 gram kastanje champignons 2 sjalotjes gesnipperd 1 takje verse tijm 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 biefstukken 500 g aardappelen, geschild en in stukken 2 el olijfolie 1 el boter scheutje cognac zeezout peper uit de molen 200 ml witte wijn[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kg Ossehaas bij voorkeur het middenstuk 10 plakken prosciutto 500 gram kastanje champignons 2 sjalotjes gesnipperd 1 takje verse tijm 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlSlim koken voor een groot gezelschap Stoofschotels met vlees kunnen makkelijk één of twee dagen vooraf worden gemaakt. De volgende dag smaakt het zelfs beter![...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlVandaag is het onze trouwdag, dus wat uitgebreider gekookt dan op een normale woensdag. We begonnen met een bietentaartje , vervolgens deze biefstuk en als[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlBoeuf Bourguignon, ook wel boeuf à la Bourguignonne, is een Frans gerecht op basis van rundvlees gestoofd in rode Bourgogne-wijn, champignons, uitjes, en[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlSnel ‘stoofvlees’ We hadden lekker vrij in de herfstvakantie en genoten van een paar mooie dagen. Op een druilerige donderdag kreeg ik zin om[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten 1 zakje pondje kriel ((aardappelen, 500 g), zakje ingeprikt met een vork) 5 el olijfolie 2 tenen knoflook 1 schaal kastanjechampignons ((250[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 (kogel)biefstukken 50 g boter 2 kleine uien (in dunne ringen) 1 eetlepel bloem 1 theelepel poedersuiker 1 theelepel gedroogde tijm 150 ml[...]
Bron: ah.nlWecken schijnt weer populair te zijn. Zelf ben ik tot nu toe nooit verder gekomen dan het maken van pruimenjam en appelstroop . Ik herinner me van vroeger dat[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlBoeuf Bourguignon, ook wel boeuf à la Bourguignonne, is een Frans gerecht op basis van rundvlees gestoofd in rode Bourgogne-wijn, champignons, uitjes, en[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlCinematologisch loop ik altijd dramatisch achter. Dus terwijl elke foodblogger al vorig jaar met dit recept op de proppen kwam, in navolging van de foodie-film[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlSnel ‘stoofvlees’ We hadden lekker vrij in de herfstvakantie en genoten van een paar mooie dagen. Op een druilerige donderdag kreeg ik zin om[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlWecken schijnt weer populair te zijn. Zelf ben ik tot nu toe nooit verder gekomen dan het maken van pruimenjam en appelstroop . Ik herinner me van vroeger dat[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlStoofvlees: altijd weer heerlijk om een dag of wat later uit de pan te kunnen scheppen. Met de tijd wordt het alleen maar lekkerder. Nu we een drukke week[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nl