Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Ingrediënten Porties : 4 2 stukken ossenhaas, circa 150 g per stuk, zonder vet ¼ tl extra vergine olijfolie 250 g radijsjes, in dunne plakjes 3[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten: - 50 g Parmezaanse kaas - 500 g mager rundergehakt - 1 kleine ui, fijngesneden - 1 el gedroogde Italiaanse kruiden - 3/4 dl Italiaanse[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 4 trossen kerstomaatjes - 165 ml extra vergine olijfolie - 4 entrecotes - 1 tl dijonmosterd - 80 ml balsamicoazijn - 175 g rucola - 75 g[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comvoor 2 personen Voor de marinade: - 2 eetlepels sojasaus - 1 eetlepel limoensap - 1 teentje knoflook geperst Voor de dressing: - 4 eetlepels sojasaus - 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 x 2 biefstukken (op kamertemperatuur) 3 el olie 1 zak champignon roerbakmix (400 g) 2 el Japanse sojasaus 2 el mosterd (grof) 1 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 el olijfolie 2 sjalotten (gesnipperd) 6 takjes tijm (de blaadjes gerist) 4 rundvlees entrecotes (2 schalen a 2 stuks) 1 ei 2 el Dijon[...]
Bron: ah.nlDe laatste tijd ben ik samen met manlief helemaal gek op hamburgers! Geen pre-fab spul, of van de snackbar, maar gourmet burgers. Dus lekker vers en eventueel[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlVandaag de burger-op-chic van topkok Frank Huson vam het Amstel Hotel gemaakt, uit de Allerhande. Ingrediënten: 3 el olijfolie 2 sjalotten, gesnipperd 6 takjes[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl'Het maken van de anjovisdressing is een handeling extra, maar is het waard. Vier eetlepels zijn volgens Russell Norman al genoeg. Daar kan je je aan houden,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl'Het maken van de anjovisdressing is een handeling extra, maar is het waard. Vier eetlepels zijn volgens Russell Norman al genoeg. Daar kan je je aan houden,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe Allerhande van deze maand staat vol met groente- en fruitgerechten, maar voor de carnivoren onder ons zijn er gelukkig ook vleesgerechten. Zoals deze steak[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlNu zondag, 28 mei, is het vegan burger day. Tegenwoordig vind je haast alle supermarkten wel veganistische burgers. Handig maar ik ben er geen fan van. Ze zijn[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.bevoor 6 personen 1 stuk ossenhaas van circa 900 gram (reken 125 gr. p.p.) 60 gram braadboter zout en versgemalen peper 2 st. sjalotten 1 glas cognac 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 stuk ossenhaas van circa 900 gram (reken 125 gr. p.p.) 60 gram braadboter zout en versgemalen peper 2 st. sjalotten 1 glas cognac 1 dl[...]
Bron: smulweb.nl