Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
voor 4 personen 2 varkenshaasjes van 180g ½ wittekool 1 winterpeen 15 g verse gember 1 citroengras (stronk) 1 preistronk 4 lente-uien 100 g[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Opbrengst: 4 - 6 servings 450 gr varkensfilet, gelijkmatig platgeslagen, in stukjes gesneden Kruiden 1 eetlepel oregano 1 theelepel zout 1/3[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten : 225 gr varkensfiletlapjes 1 dl kippenbouillon 225 gr broccoli plakje verse gember 1 lente-ui of stukje prei 1 knoflookteen sojasaus pale medium[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIn dit recept worden schouderkarbonades gemarineerd in een Chinese marinade van hoisinsaus, vijfkruidenpoeder, sojasaus, shaosing rijstwijn (of droge sherry)[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlBij ham denk ik toch altijd meer aan iets voor op je brood, dan voor bij het warm eten. Ja, grote hammen bij een buffet, maar dat past niet helemaal in de[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlPas zei iemand tegen mij dat ik vaak spekjes gebruik. Dat klopt ook wel, het is een lekker pittige smaak en spekjes zijn redelijk lang houdbaar in de koelkast.[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlKip en pasta horen bij mij bij de favorieten en als je het in een recept kan combineren is het helemaal perfect. Ik zag het recept bij dagelijkse kost en het[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlMet succes klaargemaakt uit Delicious. mei 2010: varkenshaas met champignonroomsaus en verse witte asperges. Zéker voor herhaling vatbaar! Het recept 4[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlHet voorgerecht tijdens mijn stressvrije etentje van afgelopen weekend bestond uit een – o, wat een gemak - anti-pastischotel. Daarop huisgemaakte[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comDe ronde bovenbil of ronde fricandeau is het dikke stuk van de ham waarvan voornamelijk schnitzels worden gesneden. Varkensfricandeau is een heel mager stukje[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlLinks Jamie Oliver rechts Heston Blumenthal In the Guardian stond een artikel over karbonades. Dat ze tegenwoordig droog en taai zijn en niet zo lekker sappig[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMorgen is het kroningsdag, dus gaan we aan koken geen tijd besteden. Koop voor een paar tientjes een slowcooker bij de Kijkshop en haal 1,5 kilo spareribs of[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl1-2 uur marineren, daarna zo gebakken. Ingrediënten: 450 gram varkenshaasje, in dunne reepjes Marinade: 1 el soja 4 tl vissaus 2 tl maizena 1 st. citroengras,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEn deze had u nog van mij te goed na het recept voor Indonesische sperziebonen met tempeh uit het vorige blog. Indonesische kip in ketjapsaus recept als[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlWat is internet toch mooi. Dit recept sprong vrij rap van een Texaans blog naar allerlei andere foodblogs, waaronder een Australisch blog waar ik het oppikte.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl