Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Ingrediënten Porties : 6 225 ml sinaasappelsap 2 eetlepels olijfolie 3 teentjes knoflook, fijngehakt 6 (170 gr) varkensfilets 6 plakjes bacon 6 verse[...]
Bron: allrecipes.nlHollandser kan het bijna niet; varkenslapjes met jus. Wellicht denk jij dan ook aan groenten aan aardappels? Hoewel ik nog maar zelden gekookte aardappels eet,[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 140 g blokjes pancetta of 6 dikke plakken gerookte bakbacon zonder zwoerd, kleingesneden 450 g kalfslever, in dunne plakken 300[...]
Bron: allrecipes.nlVarkenshaas (1 voor 2 personen) VOOR VULLING: ongekruid varkensgehakt zout peper gedroogde oregano tijm (weinig) knoflook, fijn zongedroogde tomaten uit olie,[...]
Bron: smulweb.nlVerrassend lekker en het deeg wordt extra kruidig door de rozemarijn. Ingredienten : deeg: 190 gram bloem 95 gram ijskoude roomboter, in blokjes 85 gram[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlIngrediënten 50 ml balsamicoazijn 20 g suiker 1 galiameloen 2 perziken 150 g parmaham (pakje à 75 g) ½ ciabatta 2 el olijfolie zet alles op mijn[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 250 g biefstuk 1 eetlepel balsamicoazijn 2 bosuitjes (elk in 4 stukken) 1 rode ui (in 8 partjes) 2 theelepels milde paprikapoeder[...]
Bron: ah.nlMelissa Clark van de NewYork Times gebruikt granaatappelmelasse (het heeft iets van stroperige balsamicoazijn) om kip mee op te krikken, ze gebruikt ze in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVerrassend lekker en het deeg wordt extra kruidig door de rozemarijn. Ingredienten : deeg: 190 gram bloem 95 gram ijskoude roomboter, in blokjes 85 gram[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlMelissa Clark van de NewYork Times gebruikt granaatappelmelasse (het heeft iets van stroperige balsamicoazijn) om kip mee op te krikken, ze gebruikt ze in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWat is internet toch mooi. Dit recept sprong vrij rap van een Texaans blog naar allerlei andere foodblogs, waaronder een Australisch blog waar ik het oppikte.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDe Kerstallerhande is uit! En er staan weer heel veel lekkere recepten in. Vandaag meteen maar één uitgeprobeerd: Rollade Wellington. Ik heb ook nog een[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlVerbaas je niet dat Jamie het hier heeft over een restje van twee kilo kip; een hele kip weegt niet eens zoveel. Hij heeft het over de kip die je overhoudt na[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 6 personen 1 1/2 kilo rundvlees(indien mogelijk aan 1 stuk) Voor de marinade: 1 1/2 kop droge witte wijn / 6 el brandy/3 el olijf olie/3 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Maaltijdpakket Saltimbocca alla Romana (Grand Italia) 6 dunne plakjes kalfsschnitzel 100 gr parmaham (6 plakken) 6 blaadjes verse salie 100 gr[...]
Bron: smulweb.nl