Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Ingrediënten 700 g varkensfilet (1 stuk) 1 eetlepel gedroogde salie 2 stevige appels (geschild en in parten) 1 pakje pancetta (Italiaanse bacon) 2[...]
Bron: ah.nlvoor 2 personen 400 gr verse kabeljauw filet 4 plakken parmaham (= prosciutto) 2 citroenen 6 salie blaadjes Vers gemalen zwarte peper Zeezout Olijfolie[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 scharrel- of maïskipfilets 1 tl gedroogde salie, optioneel 8 plakjes rauwe ham (bijvoorbeeld parmaham) 2 el olijfolie 2 tenen knoflook,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 ongepaneerde varkensschnitzels (150 g per stuk) of varkensoesters peper en zout, versgemalen 4 plakken Parmaham, niet te dun gesneden 8[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 7½ g salie (alleen de blaadjes) 900 g varkensfiletrollade (naturel, kamertemperatuur) 100 g lardo (Italiaans spek) zet alles op mijn[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 sjalot 2 appels (bijv. jazz) 400 g fazantfilet (Feestfavoriet) 8 blaadjes salie 4 plakjes bacon 50 g boter 1 el mix voor glühwein 100 ml[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 6 kleine biefstukjes (of ossenhaasjes) (gelijkvormig) versgemalen zwarte peper 1 zakje verse Italiaanse kruidenmix (20 g) 10 el olijfolie 4[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 sjalotje ½ teentje knoflook 1 eetlepel honing 1 pot vleesfond (380 ml AH) 5 eetlepels boter of margarine 1 dl rode port 2 eetlepels[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 4 kalfsschnitzels 6 plakken parmaham 4 blaadjes salie peper(melange) uit de molen olie om in te bakken en een klontje roomboter marsala[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 1 kg hele varkenshaasjes 175 ml donker bier 2 eetlepels witte wijnazijn 2 aardappelen, in vieren 2 wortels, in vieren 6[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 30 gr (room)boter 2 kleine varkenshaasjes of 1 grote (+- 500 gr) 2 sjalotjes (gesnipperd) 2 teentjes knoflook (gesnipperd) 1 bak gemengde[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gram varkensfilet sneetje oud witbrood zonder korst 10 salieblaadjes 30 gr. boter 1 kleine ui gesvipperd 1 goudreinet in stukjes 0,5 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 dunne, malse kalfslapjes van 150 gram elk 8 plakjes parmaham, niet al te dun beetje bloem bosje verse salie borrelglas marsala 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gram varkensfilet sneetje oud witbrood zonder korst 10 salieblaadjes 30 gr. boter 1 kleine ui gesvipperd 1 goudreinet in stukjes 0,5 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 dunne, malse kalfslapjes van 150 gram elk 8 plakjes parmaham, niet al te dun beetje bloem bosje verse salie borrelglas marsala 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 kalfsschnitzels 6 plakken parmaham 4 blaadjes salie peper(melange) uit de molen olie om in te bakken en een klontje roomboter marsala Elke[...]
Bron: smulweb.nl