Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Ingrediënten 6 el olijfolie 150 g Prosciutto di Parma 80 g pijnboompitten 1 ciabatta 100 g Parmezaanse kaas 2 uien 2 tenen knoflook 175 g boter 15 g[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 4 tamme eendenborstfilets 125 g zwarte olijven zonder pit 1 sjalot ½ teentje knoflook 1 gezouten ansjovisfilet 10 g basilicumblaadjes[...]
Bron: smulweb.nlEen simpel recept met net even iets extra’s. Eet ze bij een romige pasta, of gewoon in plaats van een gewone gehaktbal. Omdat er maar weinig ingrediënten[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten 2 el pijnboompitten (bakje 80 g) 4 takjes platte peterselie (alleen de blaadjes) 2 takjes salie (alleen de blaadjes) 25 g boter 1 teen[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 10 Deeg 250 gr bloem 1 theelepel bakpoeder 1/2 theelepel zout 3 eieren, losgeklopt 2 eetlepels plantaardige olie (bijvoorbeeld[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 kg rundergehakt 150 gr gerookte ham/bacon 100 gr vers geraspte Parmezaanse kaas 3 eetlepels Barbecuesaus of andere pittigesaus 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlKip en pasta horen bij mij bij de favorieten en als je het in een recept kan combineren is het helemaal perfect. Ik zag het recept bij dagelijkse kost en het[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlVarkenshaas is redelijk makkelijk te bereiden en bijna iedereen vindt het nog lekker ook. Bovendien ziet zo’n schaal er mooi uit, dus het is ideaal[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDe laatste tijd ben ik samen met manlief helemaal gek op hamburgers! Geen pre-fab spul, of van de snackbar, maar gourmet burgers. Dus lekker vers en eventueel[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlBacon en Parmezaanse Cakejes Ingredienten: 1/2 cup boter (kamertemperatuur) 100 gram cream cheese (kamertemperatuur) 1 en 1/4 cup bloem 1/2 cup koffieroom 1[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlIk moet na de vakantie nog steeds in het ritme komen om nieuwe recepten op het blog te zetten. Maar de afgelopen Paasdagen waren natuurlijk een uitgelezen[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlParmaham, wat mij betreft een van de lekkerste rauwe hammen die er bestaan, zacht, niet te droog, matig gezouten. Voor zover bekend werden zo 500 v. C. de[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlBLT, het meest bekend als sandwich, vooral in Amerika. Die heb ik nog nooit zelf gemaakt, besef ik me nu. In het boek Simple Dinners van Donna Hay kwam ik het[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlKip Bacon Knoflook Alfredo Roll Ups Toen ik dit recept zag was ik gelijk verkocht Vertaalt en hier neer gezet.... Een gerecht wat je van tevoren al kan[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlvoor 4 personen 1 kilo ossenhaas, schoon 250 gram shi itake (125 gram voor de risotto) 250 gram oesterzwammen (125 gram voor de risotto) 3 sjalotjes 3 pakjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo ossenhaas, schoon 250 gram shi itake (125 gram voor de risotto) 250 gram oesterzwammen (125 gram voor de risotto) 3 sjalotjes 3 pakjes[...]
Bron: smulweb.nl