Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 55 recepten
Ingrediënten Porties : 4 125 g chorizo, in dunne plakjes 1 rode ui, versnipperd 1 teen knoflook, geperst 1 stengel bleekselderij, in kleine stukjes 300 g[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 125 g pistachenoten 6 sneetjes oud witbrood 2 bakjes zongedroogde tomatentapenade (a 100 g) 2 grote stukken varkensfricandeau (a 500 g) zout[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 1 kilo buikspek met zwoerd Zeezout 5 el sojasaus 2 el five spices poeder (toko) Arachide olie (pinda olie) Heet water voor de zoetzure saus[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 2 eetlepels plantaardige olie 1 kg varkensfilet, in blokjes van 2,5 cm 1 theelepel zeezout 2 eetlepels boter 1 groene paprika,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 gr varkenshaas (ongeveer 120 gr per persoon) zout en versgemalen zwarte peper naar smaak 3 eetlepels bloem, verdeeld 1 ui,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 Cranberryvulling 100 gram gedroogde cranberry's 480 ml kokend water 2 eetlepels geroosterde pijnboompitten 1 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1 eetlepel extra vergine olijfolie, of meer indien nodig 1100 gr varkenshaas zout en peper naar smaak 1/4 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlOp het afscheidsfeestje van vriendin S. drukte vriendin P. me haar recept in de hand. Met daarbij de complimenten voor mijn weblog. Erg leuk om te horen! En[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.com50 g geraspte belegen kaas, 50 g verse roomkaas met kruiden (bijv. Boursin), flink veel grof gemalen peper uit de molen, 2 varkenshaasjes a ca. 250 g, 10[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen 4 dunne kalfslapjes 8 plakken Parmaham Verse salie Boter Zout en peper Cocktailprikkers Bloem Witte wijn op kamertemperatuur Zak verse[...]
Bron: smulweb.nlCoq au vin, met rode wijn, is een Franse klassieker. Deze Coq au Riesling is een lichtere versie van Nigel Slater. Komt uit zijn boek Real Food. Ingrediënten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlKies kwaliteit Naar mijn idee hoef je niet iedere dag vlees te eten. Ik vind het altijd een uitdaging om een lekker maaltje te koken op basis van groenten.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIk had bij het recept van zuurkool met zalm en reuzenbonen als eens ontdekt dat zuurkool en vis goed met elkaar combineren. Ook in dit recept van saltimbocca[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlWat doe je als je een enorme to do lijst hebt en toch lekker wilt eten? Juist, je zet de slowcooker aan het werk. Dat is precies wat ik vandaag gedaan heb, en[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlIk had venkel en meestal eten we dat met vis, maar ik hoor altijd dat varken en venkel ook heerlijk zijn en ja dat klopt. Varkenshaas met venkel en pasta 1[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nl