Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 64 recepten
Ik had bij het recept van zuurkool met zalm en reuzenbonen als eens ontdekt dat zuurkool en vis goed met elkaar combineren. Ook in dit recept van saltimbocca[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlCoq au vin, met rode wijn, is een Franse klassieker. Deze Coq au Riesling is een lichtere versie van Nigel Slater. Komt uit zijn boek Real Food. Ingrediënten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlLand van de uitbundige zon, klepperende castagnetten, melancholieke fado’s en vurig temperament. Van hoogvlaktes en bergketens. De Taag en de Duero. Van[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 4 personen 2 Fazanten (hen) 4 sneetjes witbrood zonder korst 4 handappels. 1 Limoen 12 Plakken dorregen bacon 300 ml droge, witte wijn 6 takjes thijm[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 6 stuks burgers á ca. 170 gram (Angus, Chianina of USA Prime burgers) 100 gram bacon, fijngehakt 1 kleine ui, fijngehakt 2 teentjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kg rundergehakt, 2 eieren, 100 g paneermeel (kijk goed naar mengsel) 1-2 el Dijon mosterd, 1 el worcestershiresauce Voldoende tijm (droog[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 100 g couscous - 175 ml kippenbouillon - 50 g boter - 1 ui, fijngesneden - 1 knoflookteen, geperst - 40 g pijnboompitten, geroosterd - 140 g[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comHet voorgerecht tijdens mijn stressvrije etentje van afgelopen weekend bestond uit een – o, wat een gemak - anti-pastischotel. Daarop huisgemaakte[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 6 personen 1 kg rundergehakt, 2 eieren, 100 g paneermeel (kijk goed naar mengsel) 1-2 el Dijon mosterd, 1 el worcestershiresauce Voldoende tijm (droog[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 10 Deeg 250 gr bloem 1 theelepel bakpoeder 1/2 theelepel zout 3 eieren, losgeklopt 2 eetlepels plantaardige olie (bijvoorbeeld[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 kleine varkenshaasjes, elk ca. 175 g 1 grote sinaasappel 50 g zachte, gedroogde pruimen, in dunne reepjes 3 gemberbolletjes op[...]
Bron: allrecipes.nlDe peterselie is hard aan het groeien in de tuin. Er is weer genoeg verse voorraad. Het verse groen is gelijk verwerkt in dit gerecht. De ui en de erbij[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 2 afgestreken eetlepels bloem 3 afgestreken eetlepels paprikapoeder 1 afgestreken theelepel zout 1/2 afgestreken theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 10 30 witte asperges (AA) 1½ el kervel 1½ el bieslook 1½ el peterselie 1½ el basilicum 60 gr wit casinobrood 10 st ½ cm dikke[...]
Bron: allrecipes.nlGehaktballetjes zijn in Spanje een gekende tapa, maar worden ook als hoofdgerecht geserveerd. Meestal in een tomatensaus, of een saus op basis van amandelen.[...]
Bron: donnacaramella.blogspot.be